Palarii pentru mirese

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriImbracaminte
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari10221

Voteaza & Distribuie

Descriere

Odinioara (cu aproximativ trei generatii in urma), femeile bine imbracate stiau regula: ori de cate ori ieseau pe usa, isi acopereau capul. Mai bine isi uitau poseta decat palaria. Sa fie surprinse cu capul gol in public era de-a dreputl scandalos. Desigur, vremurile s-au schimbat, dar aceste decenii ne-au imprumutat o gramada de idei chic pentru a ne impodobi capetele. Cateva dintre modelele atemporale de palarii sunt unele dintre cele mai frumoase accesorii pentru o mireasa.

Stiati ca Rita Hayworth a purtat o palarie cu boruri mari cand s-a casatorit cu Ali Kahn? Si Bianca Jagger a adoptat una cand s-a casatorit cu Mick? Celebritatile si miresele care se afla la a doua casatorie nu sunt singurele care opteaza pentru o palarie in ziua nuntii lor. Din ce in ce mai multe mirese renunta la voal in favoarea diferitelor modele de palarii.

rita hayworth

Rita Hayworth si Ali Khan

bianca jagger

Bianca si Mick Jagger

Pentru a alege palaria potrivita, puteti imprumuta unele dintre regulile care li se aplica voalurilor. De exemplu, cu cat este mai simpla si mai minimalista rochia, cu atat mai frumoasa va fi o palarie mai sofisticata. Insa daca rochia este bogata in detalii, palaria trebuie sa fie simpla. Odata ce incepeti sa probati diferite modele, veti vedea ca este doar o chestiune de timp pana obtineti simetria dorita. Dar trebuie sa acordati oglinzii ceva mai mult timp, iar rochia trebuie sa fie complet modificata pentru a putea evalua corect modul in care o palarie se asorteaza cu ea.

In ceea ce priveste accesorizarea pentru rochie cu o palarie, trebuie sa mai adaugati niste manusi, cercei si un sirag de perle pentru un look cu adevarat elegant. Lungimea manusilor depinde doar de preferinta dvs si de modelul rochiei. In general, manusile lungi si borurile largi contribuie la un look high-fashion, iar cele scurte si palariile mici ofera un look de lady. Experimentati. Obtinerea tinutei pe care o doriti tine intru totul de preferintele dvs si de a incerca proportiile pana cand gasiti ceva care va prinde bine.

palarii pentru mirese

Si vorbind de proportii, daca sunteti mignona, optati pentru o latime decenta a borurilor pentru a se potrivi cu inaltimea dvs. In plus, orice palarie care adauga putina inaltime, cum ar fi closul sau pillbox-ul vor merge de minune la inaltimea dvs.

La polul opus, o mireasa mai inalta poate sa jongleze cu aceste doua modele, putand sa le poarte putin inclinate intr-o parte sau mult mai pe spate. Rochiile mai ample, cum ar fi rochiile de bal sau tip printesa au nevoie de boruri largi pentru a echilibra fusta, desi si rochiile lungi, drepte, arata grozav cu borurile largi. Palariile mici se asorteaza cel mai bine cu un look mai filiform. Puteti incerca sa adaugati voal sau plase pentru a completa fustele mai bogate.

palarii de mirese

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l retineti este ca exista o palarie de mireasa care se asorteaza cu orice structura corporala, fata si model de rochie. Cu putina rabdare veti gasi palaria care va face din tinuta dvs ansamblul perfect care va starni admiratia invitatilor si mai ales a sotului dvs.