SUZUKI lanseaza noul Splash facelift

Detalii

CategoriiSport
TaguriSuzuki
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1502

Voteaza & Distribuie

Descriere

Suzuki Splash incepe o noua etapa a carierei cu un facelift care accentueaza rafinamentul si modernismul retetei de succes pe care o propune in nisa monovolumelor mini.


Suzuki este unul dintre cei mai reputati constructori de automobile citadine, fiind unul dintre pionierii industriei care au imbinat calitatile si specificatiile clasei mini cu cele ale formatului de tip monovolum. Modelul Suzuki Splash lansat in 2008 este un etalon al acestei nise, oferind spatiu, functionalitate, eficienta si agilitate tipice marcii.


Incepand din mai 2012 Splash va adauga acestor argumente un grad si mai ridicat de rafinament incorporand o serie de actualizari estetice si de finisare. Noul Suzuki Splash este deja disponibil si in Romania si include toate aceste noutati, pastrand totodata acelasi pret recomandat de vanzare ca si vechiul Splash.


Suzuki Splash Facelift


Evolutia designului

Designul exterior este marcat de detaliile noii grile frontale, de spoilerele fata-spate cu decupaje noi, care simuleaza prize de aer, si de nervurile mai pronuntate ale capotei. Toate aceste subtilitati estetice accentueaza tema moderna si originala a designului care a consacrat modelul Splash. In urma acestor restilizari, lungimea totala a caroseriei a crescut cu 60 mm (de la 3.715 mm la 3.775 mm).


Caroseria poate fi si mai mult personalizata datorita celor doua noi culori de exterior: Sparkling Blue Metallic, care inlocuieste Sunlight Cooper Pearl Metallic, si Bison Brown Metalic, care inlocuieste Lagoon Turquoise Metallic.


In habitaclu se remarca noul design pentru tapiserie si ornamentul de culoare "white pearl" pentru consola centrala, disponibil ca o alternativa pentru cel de culoare neagra.


O gama eficienta

Pentru clientii din Romania noul Splash poate fi configurat in patru versiuni de echipare, derivate pe baza a doua motorizari pe benzina si a doua tipuri de cutie de viteze. Modelul 1.0 GLX (996 cmc, 68 CP) are un pret de pornire de 9.340 euro cu TVA. Prin Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national derulat de Agentia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru Mediu pretul scade la 6.689 euro cu TVA, calculat prin scaderea contravalorii numarului maxim de tichete valorice premise.


interior Suzuki Splash Facelift


Gama este completata de modelele cu motor de 1.242 cmc si 94 CP. Acestea sunt oferite in versiunile de echipare GLX+ si GS, dotate cu o cutie de viteze manuala cu cinci trepte, si GS AT, cu transmisie automata cu patru trepte. Cele doua motorizari inregistreaza consumuri in regim mixt rezumate in intervalul 4,7 – 5,7 l/100 km, astfel ca si emisiile de CO2, conforme cu standardul Euro 5, sunt mici (109 – 131g/km).


Pentru listele complete de dotari si preturi va invitam sa accesati site-ul www.suzuki.ro.