Otet pentru par frumos

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari9942

Voteaza & Distribuie

Descriere

Otet pentru par stralucitor

Restabilirea pH-ul parului, cu ajutorul otetului, face firele mai puternice. De asemenea, ajuta la descalcirea firelor incurcate, iar pentru persoanele care au parul foarte uscat este recomandat sa foloseasca sampon si balsam inainte de a clati cu otet, pentru ca acesta usuca si mai mult parul. Clatiti parul cu un amestec de otet si apa in proportie de 1 la 2. Cantitatea de solutie necesara va depinde de lungimea parului. Puteti adauga si o picatura de ulei esential.

Otet pentru scalp

Unul dintre beneficiile otetului de mere pentru par include remedierea problemelor scalpului. Otetul il curata si ii imbunatateste starea de sanatate, mai ales daca va confruntati cu iritatii si mancarimi la nivelul pielii capului. Spalati-va scalpul cu un amestec dintr-o jumatate de ceasca de otet si doua cani de apa calduta, numai dupa ce ati terminat cu samponarea. Dupa ce ati aplicat aceasta solutie, nu mai folositi nici un alt produs cosmetic destinat parului. Lasati-o sa actioneze timp de jumatate de ora. Trebuie sa repetati acest tratament cel putin o data pe saptamana. Daca pe pielea capului se intampla sa ramana produse chimice de ingrijire a parului, otetul contine acid acetic care le indeparteaza. Tot acidul acetic ajuta la eliminarea sebumului acumulat si va preveni caderea parului.

Otet pentru matreata

La fel cum inlatura de pe scalp orice depuneri de sapun sau sampon, la fel elimina si matreata. Pentru a scapa de matreata amestecati apa calda cu otet si frecati bine pielea capului. Lasati aceasta solutie sa actioneze o vreme si apoi spalati-o doar cu apa.