O zi pe an... ziua ta de nastere

Detalii

CategoriiSocial
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari5441

Voteaza & Distribuie

Descriere











O zi pe an este doar a ta. Ziua bilantului si a felicitarilor. Tu esti centrul universului si stapan deplin pe cele 24 de ore. Prietenii, rudele, cunoscutii, partenerii, te felicita si totul se invarte in jurul tau. Azi iti sarbatoresti ziua de nastere, iar cadourile au fost inventate special pentru aceasta ocazie.


Cadou de la tine


Nu te sfii sa-ti faci cadou de ziua ta, o zi perfecta. Azi tu hotarasti totul. Inconjoara-te cu cele mai dragi persoane, petrece putin timp si cu tine si scapa de toata energia negativa. Rasfata-te, azi tu contezi cel mai mult.


Telefonul bazaitor



Ai multi prieteni care vor sa te felicite cu aceasta ocazie si ca atare telefonul suna intr-una. Daca nu vrei sa fii centralista chiar de ziua ta, inregistreaza un mesaj de multumire anticipativ si inchide-ti telefonul. Sau invita-i pe toti din timp sa sarbatoreasca alaturi de tine.



Stari


Azi te vor incerca sentimente de tot felul. De la melancolie pentru anul trecut, la bucurie pentru prezent si nadejde pentru viitor. Traieste-le la maximum. O zi pe an tu esti sarbatoritul. Tie ti se canta La Multi Ani si tu suflii in lumanari.


Cadou pentru altii



Chiar daca el sau ea imparte ziua de nastere cu multe alte persoane din intreaga lume, pentru el sau ea aceasta zi este unica. Numai o data pe an isi sarbatoreste nasterea. In acelasi timp, fiecare zi de nastere este unica. O data in viata implinesti 7, 10, 34, 69, iar cei mai norocosi si 130 de primaveri. Fii alaturi de sarbatorit si daruieste-i cadoul perfect, in ziua perfecta.