Numele tau in numere (7-9)

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3863

Voteaza & Distribuie

Descriere

Un model simplu de a afla semnificatia numelui tau, adunant cifrezele corespunzatoare literelor care il formeaza. Pe modelul A=1, B=2, C=3,D=4, etc, aduna toate numerele pana cand ajungi la un numar intre 1 si 9. De exemplu, daca te cheama ANA, [ANA= 1(A) + 14 (N) + 1(A)] suma literelor e 16, ceea ce inseamna ca vei aduna 1 cu 6, si obtinant cifra finala 7 vei putea afla ce calitati atrage numele tau, al prietenilor tai sau al persoanei pe care o iubesti.

Numarul 7: Avand o personalitate temerara si independenta, ai impresia ca este in puterea ta sa iti schimbi destinul si sa influentezi viitorul. Nu prea ai cum sa scapi neobservat pentru ca nu te lasa imprevizibilitatea si temperamentul tau. Conteaza foarte mult pentru tine sa iti impui punctul de vedere si sa iti fie recunoscute meritele cand proiectele tale au succes. Nu poti trai fara libertate

Numarul 8: Avand o personalitate meticuloasa si echilibrata, adori tot ce este in ordinea si tot ce e frumos. Armonia este unul dintre scopurile pe care cauti sa le atingi mereu in viata, si cel mai important e ca stii cum sa o obtii. Te-ai descurca bine in lumea finantelor, pentru ca ai o afinitate pentru numere si calcule, in plus esti foarte corect. Chiar si cu cei care nu merita, ai tendinta sa le acorzi sanse egale.

Numarul 9: Avand o personalitate filozofica si profunda, e foarte important pentru tine sa studiezi si sa intelegi lumea din jurul tau. Esti inteligentul grupului si oricand cineva va avea nevoie de un sfat, la tine va apela. Iti ia ceva mai mult timp sa implici intr-un proiect sau intr-o relatie, dar si cand o faci e totul sau nimic. Singuratatea nu te sperie, ba dimpotriva, iti place. Si pentru ca te pasioneaza viziunile si stiintele oculte, iti place si sa meditezi.