Nautul sau fasolea Garbanzo

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6207

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ce spui de o silueta ca cea a Angelinei Jolie? Secretul consta in dieta cu naut. Cunoscut si sub numele de "fasole Garbanzo", nautul devine pe zi ce trece tot mai popular si apreciat. Nutritionistii sustin ca o ceasca de fasole Garbanzo echivaleaza cu 50% din necesarul zilnic de fibre. Consumand naut nivelul de zahar din sange va creste mai lent, lucru mai mult decat dorit.

Nautul e recomandat mai alea persoanelor diabetice sau hipoglicemice. Acest aliment anunda in minerale ce contribuie la eliminarea conservantilor de care ne ferim atat. Fasolea Garbanzo mareste volumul intestinelor. Astfel vei sta departe de constipatie sau alte probleme neplacute. Adopta zilnic o dieta cu o ceasca de naut. Te vei asigura ca ai capatat o gramada de nutrienti: fibre, proteine, fier, magneziu, triptofan, fosfor, cupru. Acestia sunt perfecti pentru imbunatatirea sanatatii tale. Si iti vine sa crezi ca te procopsesti doar cu 269 de calorii?

Ai auzit de humus sau falafel? Sunt specialitati din Orientul Mijlociu, preparate din naut si sunt delicioase! Asa ca daca se iveste ocazia sa le incerci nu le rata! Te vei convinge ca merita sa le adaugi in meniul tau. Nautul contine in mare proportie de acid folic, fapt pentru care se recomanda barbatilor care doresc sa-si imbunatateasca viata sexuala si fertilitatea. Acesta leguma e indicata si femeilor insarcinate sau care intentioneaza sa devina mame, datorita aportului ridicat de proteine, carbohidrati, fibre si minerale.

Vrei sa te lasi de cafea? Nautul e benefic si in acest sens! Inlocuieste ceasca zilnica de cafea cu una de naut. Cate mame nu au probleme cu alimentatia copiilor? Boabele de naut, prajite si macinate, stimuleaza digestia si sporeste pofta de mancare a copiilor. Strecurand boabele obtinem apa de naut, catalogata ca elixir de sanatate. O multime de tratamente naturiste folosesc cu succes apa de naut.