Muzica de la slujba religioasa a nuntii regale

Detalii

CategoriiCultura
TaguriMuzica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2731

Voteaza & Distribuie

Descriere

Muzica regala va fi oferita de: doua coruri, o orchestra si doua echipa de fanfara vor canta la Slujba de Casatorie a Printului William si Catherine Middleton.

Este vorba de:



  • Corul Manastirii Westminster

  • Corul Capelei Regale

  • Orchestra din Londra

  • Echipa fanfarei a banzii centrale de la Fortele aeriene regale

  • Trompetistii de la Cavalry Household


Ambele coruri se vor afla sub dirijarea lui James O'Donnel, un dirijor foarte cunoscut in Marea Britanie.





Trompetistii Cavaleriei Regale


Trompetistii Cavaleriei Regale




Corul manastirii Westminster este format din 20 de baieti, iar totii au terminat scoala rezidentiala de cor. De asemenea, din cor fac parte si 12 cantareti profesionali, cunoscut drept Lay Vicars.



Totodata, corul manastirii joaca un rol central in cadrul oricarui serviciu rega. La orga, va canta Robert Quinney. Corul Capelei regale este format din 10 copii de la capela, baieti care au studiat in Londra si sase "Gentlemen-in-Ordinary", cantareti profesionali. Acest cor regal exista inca de la Concursul Norman.



Camera Orchestrei din Londra va fi condusa de Christopher Warren-Green, care este Directorul Muzical. Orchestra este formata din 39 muzicieni si a fost fondata in 1921 de Anthony Bernard. Patroana Orchestrei este Ducesa de Cornwall.



O Fanfara
dormata din sapte muzicieni din trupa regala centrala a Fortelor Aeriene va canta sub directia Comandantului Duncan Stubbs. Trupa centrala a fost formata in 1920 si canta pentru Fortele Aeriene din Marea Britanie.



Trompetistii de la Cavalry Household
au in compozitie atat muzicieni din trupa "The Life Guards", cat si din trupa "The Blues adn Royals". Echipa fanfarei celor 8 trompetisti va fi condusa de trupetistul major Grant Sewell-Jones din Trupa celor 26 The Blues and Royals.


Astfel, soundrack-ul inceputului nuntii regale se anunta promitator.