Modele de coafuri rapide

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari34761

Voteaza & Distribuie

Descriere

De cate ori nu te-ai enervat ca ti s-a stricat coafura ce in dimineata acelei zile ti-ai facut-o? Problema mai mare e ca ai si o intalnire imediat dupa job si nu ai decat cateva minute la dispozitie sa-ti aranjezi parul! In astfel de situatii aceste modele de coafuri rapide te vor scoate din incurcatura:
Bucle lejere

Buclele lejere iti confera un look misterios si sexy in acelasi timp. Tot ce ai nevoie pentru a realiza aceasta coafura este un ondulator si putin fixativ.

Cum sa obtii buclele? Prima data, alege suvitele de par pe care le vei ondula, pentru ca nu o sa-ti ondulezi parul in totalitate. Aplica pe suvite putin fixativ si ruleaza-le pe ondulator. Ai grija, nu trebuie sa le prinzi cu clapa ondulatorului. Asteapta intre 30 de secunde - 1 minut pentru fiecare suvita. Trebuie sa le ondulezi cat mai usor, pentru ca buclele sa capete un aspect cat mai natural. Daca vrei sa obtii un look si mai senzual, desparte suvitele ondulate cu ajutorul degetelor si mai adauga putin fixativ.

Par intins
Indreptarea parului este usor de realizat si tot atat de usor e sa pastrezi parul intins. De ce anume ai nevoie? Doar de o placa de intins si un ser special care sa te ajute la intinderea si netezirea parului! Pune placa la incalzit, aplica uniform serul pe toata lungimea parului, evitand radacina, si incepe indreptarea propriu-zisa luand pe rand suvita cu suvita.
Par cu volum

O zi solicitanta de munca nu te lasa doar fara energie, ci si fara volum la par. Pentru a da volum parului tau e necesara doar taparea parului de pe calota si aplicarea fixativului in locul tapat si la radacina. Dupa ce ai terminat usuca-te cu feonul, la viteza mica, pentru a evita arderea firului de par. Daca nu vrei ca parul sa-ti arate ca o maturica, aranjeaza-ti la final coafura cu ajutorul degetelor si ordoneaza-ti firele rebele.

Coada de cal

Tot de aproximativ 10 minute ai nevoie pentru a realiza codita de cal. Aceasta coafura nu se demodeaza niciodata, asa ca poti linistita sa-ti prinzi parul intr-o coada. Iti trebuie un elastic sofisticat, ser pentru stralucire si, daca e nevoie, de putin fixativ.

Cum sa procedezi? Dupa ce aplici serul la radacina parului, asigura-te ca l-ai pieptanat cat mai bine si apoi leaga-l intr-o coada de cal cu elasticul ales. Nu dispera daca nu ti-a iesit perfect! Cu ajutorul fixativului poti sa-l retusezi unde crezi ca e nevoie.