Mini incarcatoare frontale

Detalii

CategoriiEconomie
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1472

Voteaza & Distribuie

Descriere

Un parametru foarte important in alegerea unui mini incarcator frontal il constituie sarcina maxima pe care acesta o poate transporta coroborata cu inaltimea la care poate descarca in siguranta incarcatura.


In cazul mini incarcatoarelor cu roti, sarcina maxima este in functie de dimensiunea utilajului, cuprinzand o plaja intre 330 kg si 1100 kg, inaltimea maxima de descarcare fiind de 2,5 m. Mini incarcatoarele dotate cu senile, datorita aderentei mult mai bune la sol, precum si a stabilitatii ridicate pot ajunge la sarcini maxime cuprinse intre 780 si 1150 kg. ambele tipuri de mini incarcatoare frontale sunt compacte, usor manevrabile, fiind capabile sa execute diverse sarcini cu acuratete si fara un effort deosebit din partea operatorului. Manevrabilitatea lor este dublata de o robustete si o siguranta in exploatare foarte mare, acest tip de utilaj respectand prin cponstructie toate reglementarile legale de siguranta . Sunt utilaje rigide si cu o structura mecanica compacta astfel incat, latimea cailor de acces de care au nevoie cele doua tipuri de mini incarcatoare este destul de mica si depinde in general de tipul constructiv astfel, cele echipate cu roti se descurca in spatii cu o latime de 1-1,5m pe cand cele dotate cu senile au nevoie de 1,5- 2m latime de lucru. Cele dotate cu senile sunt ideale pentru lucrul in zone cu un grad mare de dificultate, zone cu inclinatii dificil de abordat, alunecoase, nisipoase, s.a.m.d.


Desi sunt robuste, au un design modern, placut, confortabil pentru operator, fiind usor de manevrat. Motorizarea acestor tipuri de utilaje este Diesel, utilizand motoare puternice si sisteme hidraulice de capacitate mare, dar care au ca si caracteristica importanta eficienta, si ca urmarea acestui fapt, consumul de combustibil este redus si ca atare, noxele degajate au un nivel simtitor mai mic decat alte utilaje din aceeasi gama de produse, intervenind mai putin dur in poluarea mediului inconjurator.


Ca si zona de utilizare, aceste utilaje sunt concepute sa actioneze in zone geografice oricat de dificile, de la zone uscate, cu temperature extreme de ridicate, la zone arctice, cu temperaturi foarte scazute, fara modificari de concept.


In plus, gama mare de scule care pot fi atasate mini incarcatoarelor frontale pentru indeplinirea diferitelor sarcini,( mature de strada, sisteme de taiat asfalt, furci, brate s.a.m.d.) le transforma in utilajul ideal pentru orice tip de sarcina.


Mini incarcatoarele frontale propuse de firma IHIMER prin intermediu Italia Star intrunesc toate conditiilde de calitate si securitate mentionate mai sus. Aici gasiti si tot felul de utilaje constructii.