Matrimoniale online - Avantaje si dezavantaje

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1821

Voteaza & Distribuie

Descriere

Din ce in ce mai multe persoane isi cauta partenerul ideal cu ajutorul internetului. Avand in vedere diversitatea de site-uri de matrimoniale existente in ziua de astazi, nu este foarte greu sa cauti o persoana care sa ti se potriveasca.


Unele persoane cauta dragoste si romantism, o relatie adevarata si de lunga durata. Alte persoane cauta o companie placuta si atragatoare pentru cateva seri. Indiferent de motiv, este imposibil sa nu gasesti persoane asemanatoare tie, pentru ca exista o multime de site-uri de matrimoniale specializate, cu anunturi matrimoniale gratuite, matrimoniale cu poze, etc.


Totul decurge similar pe aceste site-uri de matrimoniale: intri, iti faci cont alegand un nume de utilizator care sa te reprezinte cat de cat, completezi cateva detalii personale si apoi, datorita tehnologiei, poti beneficia de chat, blog, forum, etc. In majoritatea cazurilor, experienta castigata cu matrimoniale online, este una pozitiva. Nevoia de socializare a omului este imensa, asa ca, chiar daca nu iti gasesti dragostea pe internet, cu siguranta iti faci foarte multi prieteni. Cert este ca, la nivel mondial, foarte multi oameni s-au intalnit prin matrimoniale online, si-au facut prieteni, iar unii s-au casatorit. Majoritatea celor care navigheaza pe Internet cautand anunturi matrimoniale, matrimoniale cu poze, dating online sau intalniri pe net sunt multumiti de ceea ce au gasit, iar procentajul celor care declara ca si-au gasit un partener este foarte mare. Cu toate acestea, matrimonialele online, chat-ul online, dating-ul online, intalnirile pe net - oricum vreti sa ii spuneti - are avantaje si dezavantaje, ca orice alt lucru din lumea asta.


Haideti sa incepem cu dezavantajele accesarii unui site de matrimoniale online:


• Daca intalnesti o persoana din alt oras care te intereseaza, si relatia evolueaza in timp spre una serioasa si de lunga durata, probabil la un moment dat cei doi trebuie sa se gandeasca serios ce vor face, unul dintre ei va trebui sa se mute, pentru a fi impreuna.


• Unele persoane isi completeaza profilul cu informatii false pentru a atrage. Unii isi adauga o poza care nu ii reprezinta. Asadar s-ar putea sa fii putin dezamagit/a dupa ce hotarati sa va vedeti in realitate.


Dezavantajele sunt putine, as zice eu.


Insa cand vine vorba de avantaje, lista va fi putin mai lunga:


• Site-urile de matrimoniale satisfac in general dorintele si gusturile persoanelor indiferent de varsta, religie, orientare sexuala, etc.


• Esti scutit/a de un efort prea mare, adica nu trebuie sa iesi in oras, sa te hotarasti cum te imbraci, cum iti faci programul, la care putem adauga ca esti scutit/a si de emotiile si nervii de rigoare. Poti sta acasa, in fotoliu sau in pat, in pijamalele tale preferate si cu o cana de ceai/cafea in fata si sa flirtezi cu cine vrei pe chat, scrii un blog/pe forum etc.


• Mama-natura nu ne-a inzestrat pe toti cu un chip si un corp pentru prima pagina a unei reviste. Dar pe un site de matrimoniale, nu trebuie sa iti faci griji in privinta asta. Poti impresiona prin inteligenta, sarm, simtul umorului sau sinceritate.


• Este gratis sa te inscrii pentru intalniri online, si vei avea acces la profile cu poze/fara poze, avand timp suficient pentru a selecta ce iti place si ce nu.


• In general un site de matrimoniale cu poze sau/fara poze este mult mai sigur decat o intalnire fata in fata.


• Cu matrimoniale online, ai ocazia sa intalnesti oameni, indiferent de programul tau de la servici, etc.


• Mediul virtual te scuteste de multe batai de cap, stai acasa, esti relaxat, poti intrerupe legatura oricand, fara sa te simti jenat/a sau obligat/a sa zambesti.


• Esti scutit de plictiseala si de stresul unei intalniri cu persoane cu care nu ai mare lucru in comun.


• Te simti in siguranta in spatele monitorului, plus ca ai impresia ca tu poti face alegerea. Pe un site de matrimoniale iti gasesti prietenii si dragostea! Bafta!