Masini de colectie in garajul lui Jay Leno

Detalii

CategoriiSport
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari7544

Voteaza & Distribuie

Descriere

Jay Leno este un comediant american si din 1992 pana in 2009 a fost gazda emisiunii The tonight show, de pe canalul NBC. Pe toata perioada in care Jay Leno s-a ocupat de emisiune, aceasta a avut o pozitie de varf aproape zilnic in topurile de audienta. Desi a plecat in septembrie 2009, dupa o controversa cu cel care l-a inlocuit, Conan O'Brien, Jay Leno a promis sa revina la NBC din 1 martie 2010.

Una dintre marile pasiuni ale lui Leno sunt masinile de colectie. Detine aproximativ 200 de vehicule, dintre care 100 sunt automobile. Pentru a face impartasi aceasta pasiune cu alti amatori de masini de colectie, Leno a deschis un site numit „garajul lui Jay Leno", unde se posteaza clipuri video si fotografii in detaliu cu automobile sale.

Tot pentru cultivarea pasiunii lui pentru mecanica si masinile de colectie, Jay Leno detine o coloana in revista Popular Mechanics in care isi prezinta colectia sa de automobile si ofera sfaturi cu privire la diferite subiecte auto, inclusiv despre restaurare, modele unice, cum ar fi masina sa hibrid, alimentata de energia solara.

Iata cateva dintre masinile din colectia personala a lui Jay Leno

Bugatti_Veyron

Blastolene

porche_GT

pontiac


sursa imagini: Jay Leno's Garage