Masca pentru par deteriorat

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari8299

Voteaza & Distribuie

Descriere

masca pentru par deterioratParul deteriorat este una dintre cele mai frecvente probleme cu care femeile se confrunta zilnic. Exista, desigur, mai multi factori care contribuie la uscarea si deteriorarea parului, printre care se numara si utilizarea regulata si excesiva a instrumentelor de par si a produselor chimice pentru ingrijirea lui, praful si poluarea. Si o ingrijire necorespunzatoare a parului poate duce la deteriorarea lui. Desi exista multe tipuri de masti disponibile in comert, nimic nu-ti poate face mai mult bine decat mastile din produse naturale, fara chimicale, pe care poti sa ti le faci chiar acasa. Iata mai jos doua retete de masca pentru par deteriorat.


Masca pentru par cu ulei de masline
Reteta # 1

Ingrediente: ulei de masline – 5 linguri; oua – 2



Metoda: Incalzeste putin cele 5 linguri de ulei de masline, dupa care, amesteca-le cu doua oua batute bine. Aplica acest amestec pe suprafata parului si a scalpului cu o perie de vopsit. Infasoara-ti capul cu o casca de dus sau cu o punga de plastic si lasa aceasta masca pentru par deteriorat sa actioneze aproximativ 20 de minute. Clateste cu apa calduta si samponeaza delicat.


Reteta # 2

Ingrediente: ulei de masline – 1 lingura; miere – 2 linguri; otet de mere – 1 lingura


Metoda: Amesteca bine toate ingredientele si aplica mixul pe par si pe scalp. Foloseste un pieptene cu dinti rari pentru a distribui masca uniform. Lasa-l sa actioneze timp de o ora si apoi clateste-l cu apa calduta. Aceasta este una dintre cele mai bune masti de par homemade.