Marturiile de nunta, un accesoriu cu stil

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari14923

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ziua nuntii este cu siguranta cea mai importanta din viata voastra si va doriti ca totul sa iasa exact asa cum ati visat: o petrecere strasnica, aranjamente cu stil, o rochie care sa va puna in evidenta si un meniu rafinat. Ce faceti, insa, cand vine vorba de marturii? Stiti foarte bine ca invitatii se vor simti onorati sa primeasca de la voi un cadou simbolic, oricat de mic ar fi el. Iata cateva idei de marturii de nunta, unele dintre ele extrem de usor de confectionat chiar de catre voi, pentru un plus de personalitate si implicare.

Cutiute sau saculeti cu bomboane

Cutiute sau saculeti cu bomboane

Cutiute sau saculeti cu bomboane

Clasicele bomboane ambalate in cutiute sau saculeti eleganti va scot intotdeauna din incurcatura. Sunt o alegere ieftina, usor de realizat si pot constitui o idee de marturie handmade excelenta. Puteti alege un ambalaj in culori diferite pentru invitati si invitate, sau pur si simplu mergeti pe aceeasi nuanta, dupa propriile preferinte sau in acord cu decoratiunile de nunta de pe masa.



Lumanari parfumate{title}

Lumanari parfumate

Lumanari parfumate

Lumanari parfumate

Din nou o alegere ieftina care nu va da prea mari batai de cap. Tot ce trebuie sa faceti este sa achizitionati un numar suficient de lumanari parfumate, pe care sa le personalizati cu un mesaj din partea voastra, ca miri. Efortul este minim iar costurile nu va vor da peste cap bugetul alocat nuntii.



Bijuterii{title}

Bijuterii

Bijuterii

Bijuterii

Doamnele vor fi onorate sa primeasca din partea mirilor bijuterii precum cercei, bratari sau pandantive. Daca sunt produse handmade, cu atat mai bine. Nu trebuie sa fie neaparat din metale pretioase, important este sa fie alese cu gust.



Evantaie{title}

Evantaie

Evantaie

Evantaie

Evantaiele sunt binevenite la petrecerile de nunta, pentru ca invitatii se vor folosi de ele cand le va fi cald. Si dupa un twist strasnic pe ringul de dans, cu siguranta vor simti nevoia sa ventileze aerul putin. Daca sunteti indemanatice sau pur si simplu daca dispuneti de bani in bugetul petrecerii pentru a achizitiona evantaie realizate manual, lucrurile stau cu atat mai bine.



Brelocuri{title}

Brelocuri

Brelocuri

Brelocuri

Brelocurile, alaturi de evantaie, fac parte din categoria marturiilor utile. Dupa terminarea petrecerii, invitatii le vor gasi imediat o utilitate, inlocuind brelocul vechi si uzat cu cel nou, pe care tocmai l-au primit in dar. Fie mergeti pe brelocuri unisex, fie daruiti exemplare diferite pentru barbati si femei. In oricare dintre variante, ele vor fi bine primite.



Sticlute cu vin sau whisky{title}

Sticlute cu vin sau whisky

Sticlute cu vin sau whisky

Sticlute cu vin sau whisky

In special barbatii vor aprecia acest tip de marturii, asa ca in mod sigur nu veti da gres cu ele. Fie ca sunt cu vin sau cu whisky, aceste marturii merg de minune mai ales daca sunt personalizate cu numele vostru. Puteti, de asemenea, sa adaugati pe eticheta si un scurt mesaj din partea voastra, ca miri, catre invitati.



Batoane de vanilie sau de scortisoara{title}

Batoane de vanilie sau de scortisoara

Batoane de vanilie sau de scortisoara

Batoane de vanilie sau de scortisoara

Extrem de aromate si mai ales naturale, batoanele de vanilie sau de scortisoara pot constitui marturii excelente pentru nunta. Ambalate discret, cu o funda delicata si cu un biletel ce contine un mesaj din partea mirilor, vor impresiona placut invitatii si cu siguranta nu vor fi uitate pe masa.



Borcanele cu miere{title}

Borcanele cu miere

Borcanele cu miere

Borcanele cu miere

La fel ca si batoanele de vanilie sau de scortisoara, borcanelele cu miere vor face deliciul petrecerii la propriu. Sunt si o varianta ieftina de marturii, mai ales daca alegeti borcane de dimensiuni mici, pe care le legati cu o fundita discreta.



CD-uri personalizate cu poze{title}

CD-uri personalizate cu poze

CD-uri personalizate cu poze

CD-uri personalizate cu poze

Invitatii vor fi cu adevarat impresionati daca primesc din partea mirilor un CD personalizat cu cateva fotografii ale acestora din ziua nuntii. Daca in pozele respective apar si invitatii carora le sunt adresate, cu atat mai bine. Evident, va trebui sa discutati cu fotograful daca are posibilitatea sa realizeze CD-urile pe loc, in noaptea petrecerii. Si nu uitati sa faceti cat mai multe poze!



Pixuri personalizate{title}

Pixuri personalizate

Pixuri personalizate

Pixuri personalizate

Un tip de marturii vesele si originale prin desenul si mesajul pe care le alegeti, pixurile personalizate vor face senzatie cu siguranta. Imprimati numele voastre pe ele si atasati un biletel cu un mesaj catre invitati si multumiri pentru participarea la petrecere.



O fotografie la finalul petrecerii{title}

O fotografie la finalul petrecerii

O fotografie la finalul petrecerii

O fotografie la finalul petrecerii

In mod cert, o marturie aparte: o fotografie cu mirii si invitatii carora le este daruita, insa nu asezata pe masa, ci oferita la plecare. Din nou, discutati cu fotograful daca dispune de aparatura necesara imprimarii pozelor in noaptea petrecerii. Invitatii vor fi placut impresionati de gest si vor aprecia efortul de a le darui o amintire asternuta pe hartie.