Marirea si remodelarea buzelor

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2726

Voteaza & Distribuie

Descriere

In functie de tehnica folosita, exista mai multe metode de marire si remodelare a buzelor. Metoda trebuie sa indeplineasca cerintele pacientelor si sa se adapteze particularitatilor anatomice. In 90% din cazuri, se doreste obtinerea unor buze mai carnoase si mai senzuale.

Marirea si remodelarea sunt doua procese diferite, mai exact remodelarea completeaza marirea buzelor. Prin remodelare nu se obtine doar marire de volum, ci se si accentueaza si marcheaza conturul buzelor printr-o metoda simpla, insa cu rezultate imediate. In functie de preferintele si necesitatile clientei, se poate opta si pentru ridicarea colturilor buzelor. Mai mult, se pot indeparta ridurile din jurul gurii, intinerirea faciala fiind considerabila.

In ce priveste durata pastrarii efectelor tratamentului, acestea pot fi temporare, datorita materialului resorbabil, sau pot fi definitive, in functie de substantele folosite. Metoda cea mai populara pentru marirea si remodelarea temporara a buzelor este acidul hialuronic. Pe langa avantajul principal, acesta hidrateaza pielea si ofera suport si elasticitate. Efectele secundare ale acestei tehnici sunt foarte rare, singurul dezavantaj fiind durata limitata a mentinerii rezultatelor. (maxim un an)

In cazul in care se doreste un tratament permanent, acidul hialuronic este inlocuit de siliconul injectabil. Pentru a avea rezultate maxime, sunt necesare cel putin 6 sedinte de tratament, cu o pauza de 4-6 saptamani, de la caz la caz.