Marimea si sutienul

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriImbracaminte
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1411

Voteaza & Distribuie

Descriere

Marimea si sutienul


In momentul in care intram intr-un magazin de lenjerie intima, primul lucru pe care il facem este sa mergem direct la setul care ne-a atras din prima privirea, sa atingem textura si sa verificam marimea cupei. Apoi cerem asistenta vanzatoarei in a ne ajuta cu marimea potrivita bustului nostru. Ajungem in cabina de proba unde, de cele mai multe ori, suntem dezamagite de rezultat.


Proband sutienul la marimea aleasa de noi, observam ca sanii fie ne ies din cupa, fie sunt sufocati de burete, fie breteaua ne taie la umar, sau, chiar mai rau, partea din fata a sutienului nu este lipita de bust. Acestea sunt semnele neplacute ale faptului ca marimea pe care o consideram potrivita, este de fapt eronata! In dezamagirea noastra, dam vina pe producator spunand ca fiecare produce dupa cum are el chef si ca sutiene bune de abia mai gasesti in ziua de astazi. Si asa incepi sa incerci cat mai multe dimensiuni pentru a stii care din ele se potriveste cel mai bine. Intr-un final ajungi sa dibuiesti marimea potrivita si pleci incanta acasa, in plasa avand noua achizitie! Insa, exista si situatia neplacuta in care pleci acasa cu sutienul nepotrivit, caci ai impresia ca este pe masura bustului tau, fara a realiza ca purtand lenjeria nepotrivita poti perclita sanatatea sanilor tai si, chiar, realiza greseli vestimentare care te pot pune intr-o lumina neplacuta.


lenjerie intima online


Ei bine, cumparaturile ar fi mult mai relaxante, daca am stii cu adevarat care este marimea potrivita bustului nostru si mai ales, care sunt dimensiunile cupelor la nivel european, specific pentru fiecare tara in parte. Daca am avea toate aceste informatii, ar fi mult mai usor intreg procesul desfasurat la cabina de proba si mai ales am avea incredere ca putem comanda sutiene sau lenjerie intima direct din magazinele online. Am putea face cumparaturile din magazinele online, pentru ca am avea certitudinea ca nu vom fi nevoite sa trimitem coletul inapoi fiindca am gresit marimea cupei!

Exista o modalitate de masurare foarte simpla, prin care putem afla care este dimensiunea potrivita pentru sutien. Pentru masurare se foloseste un centimetru de croitorie si se masoara pieptul in partea de sub sani. Panglica de masurat trebuie sa fie usor stransa pe cutia toracica. Se continua cu masurarea circumferintei in partea proeminenta a sanilor. Dupa ce avem aceste masuratori, prin realizarea diferentei dintre aceste valori obtinem marimea sutienului perfect siluetei noastre.

Avand astfel aceasta valoare, putem verifica tabelele care includ dimensiunile pentru fiecare tara in parte, astfel incat urmatoarea data cand ne hotaram sa achizitionam un sutien, sa stim ca am facut alegerea potrivita. Aceasta masuratoare ne va ajuta atat la selectarea unui sutien intr-un magazin clasic de lenjerie, ori chiar intr-un magazin de lenjerie de dama online.

In momentul in care optam pentru un anumit tip de lenjerie, este necesar sa fim sigure ca alegerea ne pune in valoare trupul. Nu trebuie sa uitam ca lenjeria este creata pentru a ne proteja si modela trupul.