Lulu Castagnette

Detalii

CategoriiIT
TaguriCalculatoare
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari8281

Voteaza & Distribuie

Descriere


Medalion si sticker din cristale, un ursulet de plus, un telefon…
Care este legatura? Toate acestea fac parte din noul pachet pe care Sagem ti l-a pregatit.


Incepand cu luna martie, luna femeilor, Sagem a venit cu o surpriza de proportii.
Lulu Castagnette este numele noului telefon, dedicat femeilor, pe care Sagem il aduce
pe piata romaneasca.

Si pentru a fi cu adevarat sofisticat, designul telefonului a fost conceput de celebrul creator de moda francez, Lulu Castagnette. Cine putea fi mai potrivit? Designerul are o experienta de peste 10 ani in fashion business, produsele sale fiind adresate exclusiv sexului frumos.

Lulu Castagnette imbina cu succes ultimele tendinte ale tehnologiei cu cele ale modei.

Culoarea sampaniei aduce telefonului o nota de eleganta si rafinament, albul aduce aminte de puritate si stralucire, iar ursuletul ce decoreaza fetele telefonului promite sa aduca multe zambete in jurul sau.

Veti fi de nedespartit!

Lulu Castagnette este un clamshell ce ofera conectivitate GSM triband, Bluetooth si Wap 2.0.
Il vei dori mereu in preajma, datorita camerei VGA. Vei putea face fotografii si inregistrari video pentru a te bucura mai mult timp de clipele placute. In plus, te poti relaxa in orice moment ascultand melodiile favorite, Lulu Castagnette fiind dotat cu o functie Mp3-player.
Cei 10 MB de memorie interna ai telefonului pot fi suplimentati prin intermediul unui card micro SD.

Deoarece frumusetea ne intereseaza deopotriva, fiecare Lulu Castagnette vine insotit de un medalion si un sticker din cristale stralucitoare, in forma de ursulet. Surprizele nu se termina insa aici. La fiecare telefon, il primesti chiar pe ursuletul din plus, Lulu Castagnette, mascota designerului francez.

Lulu Castagnette se simte perfect in poseta femeilor puternice, active, dar si sensibile in acelasi timp. Ele sunt interesate mereu de moda si fac totul pentru a se simti bine in pielea lor.