Limbajul trupului si flirtul

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari12111

Voteaza & Distribuie

Descriere

Statisticile demonstreaza ca o persoana care stie sa isi controleze corpul si vocea este considerata mai atragatoare decat una care cunoaste doar replici de agatat. Impresia pe care le-o lasam celorlalti nu incepe cand deschidem gura sa spunem ceva, ci odata cu pozitia corpului, cu respiratia, infatisarea si miscarea. Arta flirtului este exprimata prin gesturi. Si comunicarea non-verbala este mai importanta decat cuvintele. Desi semnalele de flirt sunt rareori percepute constient, mesajul ajunge intotdeauna la destinatie.

Limbajul trupului si flirtul la barbati


Pe langa limbajul trupului obisnuit, exista anumite semnale specifice doar barbatilor si unele doar femeilor cand sunt interesati de o persoana de sex opus. Cand un barbat intalneste o femeie care i se pare atragatoare, gesturi involuntare, precum inghititul in sec, flexarea muschilor sau indreptarea corpului, pot pune stapanire pe el. Un barbat isi arata disponibilitatea de a se implica intr-un flirt, sau de ce nu, intr-o relatie, punandu-si mainile in solduri sau adoptand o pozitie care ii permite sa se agate de curea (de ex.: isi baga degetele in gaicile de la pantaloni). Desi fac acest gest pentru a parea relaxati si in largul lor, putini stiu sau isi dau seama ca acest gest atrage atentia asupra zonei lor genitale, trimitand un alt mesaj nerostit.

Cele mai importante aspecte pe care le iau femeile in considerare cand se afla in prezenta unui potential partener sunt:

  • curatenia si sanatatea
  • bunastarea – a nu se confunda cu bogatia. Un barbat trebuie sa ii demonstreze femeii ca ii poate plati o masa in oras sau ca isi permite sa ii aduca un cadou.
  • atentia, tandretea si afectiunea lui
  • simtul umorului

Limbajul trupului si flirtul la femei


Gesturile femeilor sunt mai subtile decat ale barbatilor, cu toate astea, mai sexy pentru ca totusi sunt percepute de ei. O simpla dezvelirea a gatului, de exemplu, ii poate aduce femeii mai multe victorii decat o conversatie sau alte gesturi inutile. Cand o femeie isi muta parul dintr-o parte in alta, gestul e mai evident si de cele mai multe ori, este urmat de o privire insistenta in directia barbatului. Tot ce implica putina piele la vedere, le da posibilitatea femeilor sa se joace cu mintile barbatilor. O incheietura dezgolita, stergerea unor stropi de transpiratie, mangaierea parului,jocul cu degetele sau atingerea picioarelor sunt alte trucuri si semnale ca femeia e dispusa sa intre in jocul barbatului sau vrea sa il atraga intr-unul.

Momentul in care femeia il atinge pe barbat, chiar si cu un deget pe umar, e decisiv. Din acel moment e clar ca lucrurile sunt pe calea cea dreapta si nu trebuie sa pierdeti aceste mici indicii, pentru ca puteti lasa o sansa sa treaca pe langa dvs.