Lenjerie intima in functie de culoarea ochilor, a parului si nuanta pielii

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari5187

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ai pus ochii pe o camasuta de noapte sexy si pe portjartiera aceea neagra de dantela? Sau poate te gandesti la un corset sexy cu care esti sigura ca il vei fascina? Ai folosit chiar banda de croitorie pentru masurare si ai incercat toate dimensiunile si modelele. Ai explorat toate buticurile de specialitate si stii exact din ce magazin sa cumperi ... Intr-un cuvant, esti gata ... Dar asteapta...

Te-ai gandit vreodata la culoarea lenjeriei?

Ce culoare te va face deosebita si te va prinde cel mai bine? Acest aspect al lenjeriei intime poate sa produca o „eruptie" in camera sau poata sa nu aiba un efect prea interesant. Pentru siguranta, ai putea pur si simplu merge intotdeauna pe varianta cu alb si negru ... Dar aceasta alegere nu va impresiona prea tare. La urma urmei, cine mananca numai inghetata cu aroma de ciocolata si vanilie?

Culoarea ideala pentru lenjeria intima este cea care se potriveste cel mai bine cu culoarea parului, a ochilor si nuanta pielii. Trebuie sa iei in considerare aceste aspecte, prin contraste sau subliniere, pentru a produce un efect vizual imbatabil. Combinatia corecta va face furori in seara romantica pe care o pregatesti si va imbunatati considerabil viata sexuala!

1. Incepe prin a te concentra asupra culorii parului. Esti blonda cenusiu? Sau bruneta? Blondul va fi mai accentuat cu tonuri mai deschise, cum ar fi pasteluri. Aceste culori palide vor fi in avantajul tau deoarece nu vor acoperi nuanta naturala a parului. Daca alegi o culoare prea intunecata, trasaturile faciale vor fi umbrite, atentia fiind captata in alta parte, ceea ce te-ar putea face sa arati mai putin sexy. Pentru brunete, sunt recomandate culori mai accentuate.

Nuantele pamantii si imprimeurile indraznete pot „intuneca" o femeie roscata. Roscatele ar trebui sa foloseasca tonuri si nuante sclipitoare, cum ar fi cele de rosu vibrant si verde energizant. Insistati pe accentuarea caracteristicilor corpului. Este acel „ceva" care te va face erotica si fierbinte ... Nu lenjeria intima. Lenjeria este transmiterea senzualitatii interioare la suprafata. Iar culoarea potrivita te poate ajuta sa o faci cat mai bine.

2. Ochii. Culoarea ochilor poate fi un factor determinant in alegerea culorii lenjeriei ideale pentru tine. De cele mai multe ori, femeile cu ochi albastri pot alege o nuanta de albastru sexy de la cea mai vaga la cea mai intensa. Avand in vedere domeniul de aplicare a culorii albastru, trebuie sa decizi din ce gama vei alege. Incercati maroniu sau o tenta de maro si albastru, care va completa culoarea ochilor.

In cazul ochilor verzi se alege, in urma aceluiasi sistem de logica, o lenjerie verde sau in nuante de verde. O idee buna este si putin rosu sau imprimeuri cu carouri care au o nuanta de rosu si verde pentru femeile cu ochi verzi. Cele cu ochi caprui sunt foarte norocoase din acest punct de vedere deoarece pot alege culori pamantii, nuante de verde dar si albastru. Chiar daca alegi o culoare de lenjerie intima, trebuie sa scoti in evidenta ochii, deoarece acestia au un efect afrodisiac de necontestat.

3. In concluzie, asigura-te iei in considerare nuanta pielii. Doar nu doresti sa alegi o culoare de lengerie intima care iti va umbri tenul natural! Insa nu trebuie sa alegi nici una care se va suprapune cu tine.

Daca ai un ten mediu ar trebui sa mergi pe tonuri de pastel sub forma de pudra, cu exceptia cazului in care vrei sa asortezi lenjeria cu parul sau culoarea ochilor, care poate crea un efect efervescent fantastic. Femeile ale caror piele prezinta variatii de tonuri de mediu (mediu spre intunecat) au posibilitatea de a alege culori mai ferme, dar, ca mai devreme, trebuie sa se ghideze dupa nuanta parului si culoarea ochilor.

Pentru a gasi combinatia perfecta de lenjerie intima, trebuie sa iei in considerare fiecare dintre insusirile tale naturale: efervescenta ochilor, culoarea parului si nuanta pielii.