Irinel Columbeanu

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6326

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nascut la 27 Mai 1958, celebrul miliardar de la Izvorani Irinel Columbeanu s-a nascut la Bucuresti din parintii Georgeta Columbeanu si Ion Columbeanu, fost consilier de stat.


Irinel Columbeanu ca om de afaceri

Irinel a fost repartizat in anii studentiei ca inginer energetic la combinatul de crestere a porcilor de la Balotesti. Aici a pus bazele unui program pentru dozarea furajelor, insa dupa ce a raportat la organizatia de partid o neconcordanta observata, a fost concediat pe nedrept dupa 8 ani de lucru.




Irinel Columbeanu


Irinel Columbeanu




Dupa revolutia din '89 doi francezi i-au propus o colaborare intr-o afacere, acesta activand ca analist programator. Acesta a fost momentul care a marcat cariera in afaceri a unuia dintre cei mai bogati romani. Se pare ca realizarile profesionale ale lui Irinel ii apartin exclusiv eforturilor proprii.



Sondajele indica o avere a lui Irinel Columbeanu in valoare de aproximativ 60 de milioane de dolari, obtinuta din activitati precum consultanta pentru afaceri, intermedieri in comertul cu diverse produse, arhitectura si transporturi.



Irinel s-a implicat din punct de vedere al investitilor si in sfera materialelor de constructii, urmarind promovarea pe piata a unui produs revolutionar, inventie a unui inginer francez. Irinel este si posesor al unor proprietati imobiliare, iar in Registrul Comertului figureaza cu sase firme, mentionate ca societati cu raspundere limitata. Se pare ca cea mai profitabila afacere detinuta de miliardar este compania Promotion Group International SRL, reprezentanta firmei franceze Alcatel in Romania.


Irinel Columbeanu si relatiile lui amoroase

Pe langa faima de afacerist, Irinel Columbeanu a tinut prima pagina a ziarelor datorita controversatei casnicii cu Monica Gabor. Celebrum om de afaceri s-a casatorit cu Monica in luna iuliea anului 2006, iar in ianuarie 2007 se naste fetita lor Irina. Insa dupa aproape 5 ani casnicia acestora se destrama la initiativa Monicai Columbeanu, devenita un celebru fotomodel intre timp.




Monica Columbeanu si fetita sa


Monica Columbeanu si fetita sa, Irina




Divortul acestora si custodia micutei Irina au ramas in atentia mass-mediei chiar si dupa cateva luni de la vestea mai mult sau mai putin suprinzatoare. Chiar daca custodia fetitei i-a apartinut initial tatalui, Monica a castigat recursul si Irina i-a fost incredintata ei in cele din urma, spre dezamagirea si dezacordul miliardarului. Acesta face tot ce ii sta in putinta sa-si recupereze fetita din mainile fostei sotii, pe care nu o considera demna sa o creasca pe micuta Irina. Irinel a declarat in emisiunea lui Maruta „Happy Our" ca fetita i-ar fi marturisit ca mama sa a agresat-o.



Cererea depusa de Irinel Columbeanu prin care aceasta cerea revizuirea deciziei de acordare a custodiei temporare a Irinei mamei sale a fost respinsa de Magistratii Tribunalului Bucuresti. Asadar, pana la finalizarea divortului fetita ramane in continuare in custodia Monicai.



Inainte de controversata relatie cu Monica Gabor, in viata lui Irinel Columbeanu s-au derulat si alte relatii amoroase. Cele mai cunoscute dintre acestea sunt:


1. Irinel Columbeanu si Romanita Iovan

Irinel si celebra creatoare de moda Romanita Iovan (Ciolcan inainte de casatoria cu pilotul Adrian Iovan) au avut o relatie amoroasa timp de 10 ani de zile, legandu-i atat sentimentele de dragoste cat si interesul pentru lumea modei.




Romanita Iovan


creatoarea de moda Romanita Iovan




2. Irinel Columbeanu si Anna Lesko

O alta prezenta feminina in viata miliardarului a fost cantareata basarabeanca Anna Lesko. Cei doi s-au cunoscut in 1996 si au trait o poveste de dragoste tot o perioada lunga de timp, de 8 ani.




Anna Lesko


cantareata Anna Lesko




3. Irinel Columbeanu si Blanche

Pe numele adevarat Gabriela Botezat, tanara Blanche din Suceava a fost o alta prezenta in palmaresul miliardarului, insa relatia lor s-a sfarsit dupa niciun an de zile. (2004-2005)




Blanche


Blanche (Gabriela Botezat)




Pe langa relatiile oficiale ale lui Irinel, exista si alte prezente feminine despre care s-a speculat in presa si pe micile ecrane.


„Blonda lui Iri": Mariana Rosca

In octombrie 2009 au aparut in presa marturii privind "asaltul" lui Irinel asupra Marianei Rosca, botezata de presa "blonda lui Iri", care nu a negat avansurile din partea omului de afaceri.




Blonda lui Iri


Blonda lui Iri: Mariana Rosca




"Blondele lui Iri": Flore si Anca

In luna octombrie a anului 2010, Irinel Columbeanu a tinut prima pagina a ziarelor cu scandalul iscat in jurul intalnirii amoroase cu cele doua blonde la resedinta din Izvorani. In jurul acestui scandal au aparut speculatii privind posibilul divort intre Irinel si Monica.




Blondele lui Iri


Blondele lui Iri: Flore si Anca