Intalnirea ideala in functie de zodie

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4595

Voteaza & Distribuie

Descriere

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Berbecii nu sunt adeptii romantismului, asa incat intalnirile la lumina lumarilor nu ii atrag in nici un fel. Nativii acestei zodii prefera o intalnire care implica actiune, pentru ca simturile sa le fie stimulate si adrenalina sa nu lipseasca. Sfatul astrelor: Propune unui berbec un meci de fotbal sau o activitate sportiva pe care stii ca nu o refuza. O conditie de care trebuie sa ai grija e ca echipa in care e berbecul sa castige, pentru ca acesta detesta sa piarda o competitie.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Taurii prefera intalnirile traditionale, de genul unei plimbari calare undeva la tara sau a degustarii unui pahar de vin vechi la o cina bogata. Detalile nu sunt prea observate de un taur, asadar asigura-te doar ca tot e cat mai natural. Un han de tara intr-un weekend conservator dar plin de dragoste si rasfat e tot ce isi doreste un taur.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Datorita spiritului de inteligenta innascuta, nativii acestei zodii prefera o campanie electorala in locul unei intalniri romantice. Eventual daca intalnirea ii va calma setea de cunoastere si va include subiecte de discutie interesante, un geaman va accepta invitatia. Altfel, limiteaza-te la o intalnire electorala care va fi cu siguranta pe placul geamanului.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Timpul indelungat petrecut pentru a se asigura ca toata lumea se simte bine ii determina pe raci sa-si doreasca si ei sa fie in centrul atentiei. O idee excelenta e sa dedici unui rac o zi intreaga de atentie si rasfat, care sa includa o ceasca mare de ciocolata fierbinte, un film romantic, o cina romantica si saruturi multe si pe masura sensibilitatii unui rac.

Leu (21 iunie - 22 iulie)
Un tratament regesc e ceea ce isi doresc leii. O intalnire cu un leu trebuie precedata de un plan de bataie laborios pentru a-l fascina si a-i demonstra dragostea ta neconditionata. O idee ar fi sa inchiriezi o camera la un hotel de 5 stele, oferind leului tot luxul de care locatia dispune. Sampania si capsunile nu trebuie sa lipseasa.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)
Atentia sporita pentru sanatatea lor si pasiunea pentru ecologie explica preferinta fecioarelor pentru viata la tara. Nativii acestei zodii se vor arata entuziasmati sa culeaga mere sau sa sorteze florile din gradina. Un weekend la o ferma cu preparate bio e cea mai buna alegere pentru intalnirea cu o fecioara.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)
Firea pretioasa a balantelor conditioneaza o intalnire intr-o locatie clasica si de calitate, din care insa sa nu lipseasca dinamismul si energia. Invita o balanta sa vizitati o crama veche, va fi cu siguranta o experienta de neuitat.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Misterul si jocurile sunt preferatele scorpionilor. O aventura care sa ii stimuleze simturile reprezinta intalnirea ideala cu un scorpion. Indiciile il vor motiva sa joace in continuare. Misterul dintr-un castel faimos de peste hotare il va coplesi de bucurie, insa nici o vizita turistica in Romania nu va fi cu mult mai prejos.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)
Aventurierii zodiacului, sagetatorii sunt cu atat mai entuziasmati cu cat aventura propusa e mai primejdioasa. Eventualele neintelegeri nu vor fi un impediment pentru ca sagetatorii nu tin mult la suparare. Un weekend la munte, alaturi de un catarator profesionist, daca crezi ca e nevoie, ii va fascina pe nativii acestei zodii. Nu lasa acasa rucsacul si energia!
Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornul ravneste spre sentimentul de a realiza ceva. O aventura care sa ii aminteasca cat de mult insemni tu pentru el/ea, e intalnirea cea mai potrivita. Daca raman si cu ceva material, vizibil, oricat de insignifiant, e si mai bine.
Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)
Intalnirea ideala cu un varsator presupune lucruri cat mai nastrusnice. Daca e posibila o calatorie in grup, cu atat mai bine pentru varsatorul dornic de noutate si socializare. Acesta nu se da in laturi nici daca trebuie sa ajunga in jungla, dar nici nu refuza sa participe la o campanie umanitara.

Pesti (19 februarie - 20 martie)
Romanticii zodiacului, Pestii doresc cu toata ardoarea sa-si petreaca timpul alaturi de persoana iubita. Lumea unui nativ din peste se invarte in jurul comunicarii fizica si spirituale. Propune-i activitati precum yoga, meditatie sau calatorii prin muzee.