Iata noul Suzuki Swift!

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriSuzuki
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2863

Voteaza & Distribuie

Descriere

La cateva saptamani dupa ce a fost surprins in timpul testelor de la Nurburgring, noul Swift si-a facut debutul printr-o galerie foto si detalii oficiale. Noul Suzuki Swfit a crescut in dimensiuni, acest lucru insemand un spatiu marit pentru pasageri. Design-ul exterior a devenit mai fluent, iar la interior se poate observa cu usurinta influenta sedan-ului Suzuki Kizashi.


noul-suzuki-swift


Interiorul a suferit modificari subastantiale, acesta a primit o noua consola centrala dotata cu un mic ecran LCD si noi insertii metalice. Noul Swift va fi disponibil pentru inceput cu doua motorizari: un propulsor pe benzina de 1.2 litri care dezvolta o putere de 94 CP si cuplu de 118 Nm si un diesel de 1.3 litri imbunatatit, acesta dezvolta 75 CP si cuplu de 190 Nm. Ambele propulsoare vin ca si standard cu o transmisie manuala, iar cel pe benzina are ca si optiune una automata cu patru rapoarte.



Japonezii de la Suzuki au declarat ca modelul pe benzina cu transmisie manuala accelereaza de la 0-100 km/h in 12.3 secunde, iar cel cu transmisie automata in 13.5 secunde. Viteza maxima este de 165 km/h, iar consumul mixt este de 5 litri/100 km pentru modelul dotat cu transmisie manuala si 5.5 pentru cel cu transmisie automata.



Modelul diesel accelereaza de la 0-100 km/h in 12.7 secunde, iar viteza maxima atinsa este de 165 km/h. Consumul declarat este de 4.2 litri/100 km.