Horoscopul carierei

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3301

Voteaza & Distribuie

Descriere

Berbec
Berbecii iubesc provocarile, astfel ca vor fi gata sa initieze si sa dezvolte cat mai multe si proiecte noi care le starneste interesul. Complicatiile aparute reprezinta pentru berbec o motivatie de a continua. Datorita activitatilor productive, berbecii isi vor impresiona placut semenii.

Taur
Oameni de baza, taurii pot sa se astepte la un an solicitant, insa din pacate recompensele nu vor fi pe masura. Cea mai buna idee ar fi sa gasesti o metoda de contrabalansare a eforturilor depuse. Daca nu se rezolva, fa o pauza si calatoreste undeva. Sfatul astrelor e sa analizezi de doua ori propunerile inainte de a le accepta pentru a evita situatia ulterioara de apreciere neconforma cu realitatea.

Gemeni
Foarte atasati de colegii de lucru, gemenii sufera in momentul in care unul dintre acestia e concediat. Incearca sa-ti impui faptul ca viata personala nu are nici o legatura cu cea profesionala si nu te oferi sa preiei task-urile lor doar pentru a nu-i pierde.

Rac
Schimbul de experiente si sentimente se bate cap in cap cu sensibilitatea racilor. Locul de munca isi lasa amprenta emotional asupra unui rac mult mai mult decat acesta recunoaste. Sfat: Nu mai pune atat pret pe viata profesionala si trateaza-ti munca mai obiectiv. Nu mai privi concedierea ca pe un capat de lume. Orienteaza-te spre locuri de munca care te favorizeaza mai mult.

Leu
Energia ta pozitiva si capacitatea de a fi mereu pe pozitie te va ajuta sa tii piept tuturor provocarilor de la munca. Spiritul de echipa de care dai dovada ii va convinge pe cei din jur ca ai calitati de conducator. Profita de orice ocazie pentru a arata ca esti perssoana cea mai potrivita pentru a remedia o situatie pe muchie de cutit.

Fecioara
Dependenta fecioarelor de slujba face ca perioada de criza sa fie una greu de depasit. Orienteaza-te spre alte surse de venit pentru ca e posibil sa exagerezi in ce priveste cariera neglijandu-ti complet viata personala.

Balanta
Abilitatea balantelor de a privi o situatie din toate punctele de vedere le va ajuta in perioada de „goana dupa solutii". Intuitia te va ajuta sa propui proiecte profitabile pe care superiorii le vor aprecia si care in final care te vor promova in functie.

Scorpion
Certurile la birou te vor motiva sa iesi la o mica barfa cu colegii. Ia in considerare faptul ca aventura poate avea si un final mai putin fericit. Abtine-te sa aflii toate secretele si detaliile la locul de munca pentru ca in acest caz curiozitatea poate avea si urmari care nu te vor avantaja.

Sagetator
Nativii acestei zodii obisnuiesc sa viseze cu ochii deschisi, insa pe termen lung nu este o idee buna. Visele au si ele beneficiile lor, insa nu trebuie sa uitam de ce se petrece intr-adevar in realitate. Nu te arunca in investitii fara sa analizezi situatia, pentru ca o decizie pripita poate sa aiba urmari financiare considerabile.

Capricorn
Atitudinea de profesionisti de care dau dovada capricornii se vede chiar si in situatii de oboseala si stres. Insa nu te astepta ca recompensele sa apara imediat caci s-ar putea sa ramai cu „buza umflata". Nu uita ca nu trebuie sa combini cariera cu viata personala.

Varsator
Varsatorii nu prea se impaca cu zarva de la locul de munca. Relaxarea de care dai totusi dovada va da impresia de nepasare si ignoranta celor din jur. Insa aceasta atitudine calma ar putea reprezenta cheia succesului tau. Profita de atuurile de care dispui pentru a avansa in functie, chiar daca situatia financiara mondiala nu e una stralucita.

Pesti
Astrele prezic ca noul tau program de lucru va fi unul incarcat de ore suplimentare si responsabilitati. Apeland la zilele de concediu pentru a re odinhni, vei reusi sa faci fata atat vietii de familie cat si carierei.