Horoscopul bebelusilor - Pesti

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2080

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pesti



Copilul Pesti e nascut sub semnul fanteziei, al imaginatiei si al viselor. Prin urmare, va iubi basmele, fabulele, povestile cu printi si printese, sa nu mai vorbim despre desenele animate, pe care le iubeste.



Intre castele si basme, micul Peste va tinde sa-si creeze o lume imaginara. De dvs depinde sa-l invatati pe masura ce creste sa faca diferenta intre aceasta lume a lui si, din pacate, realitatea destul de diferita..



Spre deliciul mamei si al tatalui, copilul Peste adora sa fie mangaiat, alintat si rasfatat! Are un temperament agil, dinamic si intuitiv, este foarte vesel si va stii sa se faca apreciat de colegii lui.



Firea lui poate fi destul de schimbatoare.



Sentimental, optimist si sensibil sunt adjective care il descriu foarte bine pe copilul Peste.



Inzestrat cu un mare simt artistic si creativ, e deseori atras de desen, pictura, muzica sau dans. Ar putea face chiar si o cariera intr-un domeniu artistic.



Pentru a obtine ceea ce doriti de la micul Peste, este mai bine sa optati pentru discutii si incurajare.. Tipetele nu vor face decat sa-l incurajeze sa se refugieze in lumea lui imaginara pentru a scapa de realitatea care-l plictiseste.