Horoscopul activitatilor de iarna

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2523

Voteaza & Distribuie

Descriere

Berbec
Elanul berbecilor nu poate fi taiat de nimic, nici chiar de temperaturile scazute de iarna. Acestia sunt gata oricand de o competitie cu bulgari. Insa nu uita ca trebuie sa inveti sa si pierzi. O activitate excelenta de iarna e o intrecere la patinoar!

Taur
Taurii sunt adeptii naturalului si spatiilor deschise, astfel explicandu-se preferinta lor pentru acest anotimp. Zapada ii relaxeaza pe tauri, mai ales in compania prietenilor. O idee excelenta este pescuitul pe un lac inghetat.

Gemeni
Nativii din gemeni iubesc ierna astfel ca nu pierd nicio zi fara sa activeze pe gheata sau in zapada care nici bine nu apuca sa se aseze. O bataie cu bulgarii e cea mai potrivita idee pentru gemeni.

Rac
Racii nu duc lipsa de idei de distractie chiar daca afara ingheata apele. Dar nicio ceasca mare de ceai si un film de Craciun nu le va displace racilor. Cel mai bine se simt petrecand intreaga zi vizionand filme alb negru si rasfatandu-se cu vin fiert cu portocale sau mere si scortisoara.

Leu
Nativii din leu fug de singuratate astfel ca sunt gata sa se bage in orice activitate doar sa nu ramana singuri in casa. Activitatile de grup sunt preferatele lor chiar si iarna: bataie cu bulgari, intrecere la patinoar, „cosmetizarea" gradinii acoperite de zapada. Truc: Fa-ti drum la munte si invata sa schiezi!

Fecioara
Cei din aceasta zodie sunt de parere ca iarna ca cea mai buna perioada pentru curatenia de primavara. Chiar si pe ninsoare, curatenia e gata in cateva ore, planul pentru saptamana in curs e redactat si nici cumparaturile nu au ramas pentru urmatoarea zi.

Balanta
Cand vine vorba de gazde primitoare, balantele nu au cum sa faca abstractie. Cu mic, cu mare, invita-i pe toti la cina, pregateste o muzica pe masura, nu uita de vinul fiert si sigur te vei debarasa complet de gerul de afara.

Scorpion
Scorpionii gasesc somnul ca cea mai potrivita alegere atunci cand afara ninge. Se lasa cu greu urniti din casa, si, atunci cand totusi o fac, aleg sa fie singuri pentru a intra in atmosfera de iarna. O escapada la munte e o alegere 2 in 1 pentru iarna, te vei bucura de aventura si nimeni nu iti va sta in cale sa traiesti cat mai intens misterul iernii.

Sagetator
Aventura dusa la extrem e sinonim cu iarna pentru sagetatori. Fie ca e vorba de snowboard, schi, patinoar, bulgareala, sagetatorii nu se dau in laturi. Competitia le sporeste avantul acestor iubitori de sporturi de iarna.

Capricorn
Nativii din capricorn cu greu se pot debarasa de rutina lor zilnica, in ciuda fulgilor de zapada care pe altii ii scot imediat din casa. O ceasca de vin fiert si privitul de la fereastra este cel mai mare lucru pe care il putem astepta de la un capricorn.

Varsator
Varsatoarii sunt neintrecuti in organizarea picnicurilor pe zapada sau propuneri de genul inotul intr-un lac inghetat. Pune-ti in aplicare ideile si antreneaza-i si pe cei mai putin inspirati.

Pesti
Pe ninsoare si viscol, nativii din pesti prefera sa initieze sau sa-si continue vreun proiect, ideea de a iesi la o bataie cu bulgari fiind ultima alegere. Nu incercati sa le schimbati preferintele caci varsatorilor nu le trebuie mult sa se supere. Daca tot tin atat la principiile lor, ar fi de dorit macar sa se orienteze spre metode de relaxare.