Horoscop de Craciun

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3107

Voteaza & Distribuie

Descriere

Berbec
Caracterizati de energie si putere, berbecii nu se dau la o parte nici de sarbatori. Consuma-ti energia apeland la actiuni de genul: patinoar, weekend la munte pentru o sesiune de ski sau o intreaga zi in mijlocul zapezii.

Taur
Taurii sunt recunoscuti ca gazdele perfecte ale zodiacului, astfel ca sigur vor alege sa-si petreaca sarbatorile acasa. Nu numai in zile de sarbatoare, nativii acestei zodii au usile deschise pentru oaspeti. Sarbatorile sunt cel mai potrivit moment pentru a te reuni cu amicii si rudele si de a le impartasi preparatele culinare.

Gemeni
Sarbatorile de Craciun sunt sinonime cu petrecerile pentru nativii din gemeni. Caracterizati de buna dispozitie, gemenii se arata extrem de entuziasmati de vacanta si distractie. Nu prea exista petrecere de iarna la care gemenii sa lipseasca. Ei aproba si ideea petrecerilor spontane si a tot ce inseamna nou.

Rac
Racii sunt catalogati drept cei mai atenti nativi ai horoscopului, drept pentru care acestia isi pastreaza renumele si pe durata sarbatorilor de iarna. Atentia si sensibilitatea vor fi demonstrate de raci sub rolul de gazde de Craciun si Revelion. Ei vor gasi si cel mai potrivit cadou pentru fiecare in parte. Sfat: Experimenteaza retete noi, desfata-ti simturile gustative alaturi de cei dragi, prepara cocktailuri speciale si simte la maxim spiritul sarbatorilor.

Leu
Recunoscuti ca cei mai „generosi" nativi ai horoscopului, leii trebuie sa-mi limiteze bugetul in a doua jumatate a sarbatorilor de iarna, cand sunt tentati a cumpara orice. In loc de a scoate bani din buzunar pentru lucruri care nu sunt neaparat necesare, cauta-ti activitati inedite. Nu neglija in totalitate partea de glamour si lux de sarbatori pentru ca s-ar putea sa nu-ti gasesti locul niciunde.

Fecioara
Ecologistii zodiacului vor insista asupra dezavantajelor taierii brazilor si efectelor incalzirii globale. Simte spiritul Craciunului demonstrand celor din jur ca asta nu implica consumul inutil de resurse. Insa nu exagera pentru ca macar o data meriti si tu sa te tratezi ca pe omul secolului XXI.

Balanta
Balanta ravneste spre sfera frumusetii, astfel ca de Craciun va alege partea de decorare a bradului si a intregii case de altfel. Balantele nu au voie sa rateze bataile cu zapada si nici targurile de sezon pentru a achizitiona cateva cadouri pentru cei dragi. Ofera-te sa participi la partea de ornamente handmade pentru Craciun.

Scorpion
Cand vine vorba de agitatia si cozile interminabile de sarbatori, Scorpionul nu mai stie unde sa se ascunda. Nativii acestei zodii sunt ferm convinsi ca nu merita sa piarda jumatate de zi in cautarea celui mai potrivit cadou. Insa sunt deschisi la a primi cadouri de la ceilalti.

Sagetator
Nativii din sagetator privesc sarbatorile ca cel mai potrivit moment pentru a-si motiva o calatorie si pentru a explora noi destinatii. Din pacate insa au obiceiul de a nu avea nicio suma de bani rezervata pentru sarbatori. Nativii acestei zodii trebuie sa-si revizuiasca situatia materiala si sa petreaca in limita bugetului admis.

Capricorn
Etichetati drept incapatanatii zodiacului, capricornii dau dovada de zgarcenie chiar si de sarbatori, cand toata lumea mai inchide cate un ochi. Daca esti Capricorn, sfatul astrelor e sa te gandesti de doua ori inainte de a arunca cu reprosuri pe cei care au vrut sa te rasfete sau care au facut cumparaturi mai mari. Ar fi cazul lasi loc relaxarii si destinderii si sa intri in spiritul sarbatorilor.

Varsator
Sarbatorile de iarna vestesc pentru varsatori mai multe actiuni de caritate fara de cei din jur si mai multa atentie pentru latura umanitara, in defavoarea distractiilor. Cum sa-ti exprimi atitudinea de bun samaritean? Poti dona hainute si jucarii copiilor, poti oferi cadouri persoanelor bolnave sau organiza sau participa la o campanie de strangere de fonduri pentru persoanele neajutorate.

Pesti
Nativii din Pesti doresc sa scape de aglomerarea si stresul pricinuite de pregatirile pentru Craciun si de aceea se debaraseaza de tot ce implica agitatia de sarbatori. Dupa ce „apele se linistesc", pestii incep sa caute linistea si caldura din sanul familiei. Adeptii artei, nativii acestei zodii traiesc cu toata fiinta traditiile si obiceiurile dedicate sarbatorilor de iarna.