Haine de gravide pentru sarcina in timpul verii

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriImbracaminte
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari5026

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vara si sarcina sunt doua cuvinte care o fac pe orice femeie sa se gandeasca la caldura si disconfort. Dar exista o serie de alternative pentru a te simti bine si a fi la moda chiar si atunci cand esti insarcinata.

Hainele de gravida nu sunt o cerinta obligatorie a sarcinii, mai ales la inceputul sarcinii, datorita stilurilor versatile actuale. Acest lucru este valabil vara prin faptul ca atunci sunt la moda rochiile si, in general, hainele largi, usoare. Tinuta alcatuita din fusta larga cu elastic purtata impreuna cu un tricou fara maneci este potrivita pentru femeile insarcinate. Multe femei insarcinate ezita sa poarte tricouri fara maneci deoarece considera ca li se scot in evidenta bratele mari. Insa bratele arata de obicei mai mici in comparatie cu restul corpului atunci cand esti gravida.

Bluza de tip ie sau cele tip baby-doll te ajuta sa fii la moda chiar si cand esti insarcinata, dar burtica de gravida nu trebuie neaparat ascunsa sub bluze largi.

Stilistii spun ca femeile insarcinate vor sa-si pastreze stilul de imbracaminte chiar si in timpul sarcinii. Acest lucru este valabil si pentru costumele de baie. Cel mai bun mod de a scapa de caldura in exces si de inflamarea membrelor este sa mergi pe malul marii. Nu trebuie sa iti iei alt costum de baie special pentru sarcina. Costumele de baie sunt elastice si iti vor fi bune pe toate durata sarcinii.

Protectia impotriva razelor solare este primul pas in intretinerea pielii pe perioada verii pentru a preveni efectele pe termen scurt ale soarelui asupra pielii, cum ar fi melasma. Totusi, vrei sa ai un bronz stralucitor. In loc sa folosesti autobronzante, poti sa folosesti o lotiune hidratanta cu efect autobronzant. Lotiunile cu factor de protectie impotriva razelor solare te vor ajuta sa-ti creezi un bronz stralucitor.

Palariile sunt o optiune perfecta pentru a-ti proteja fata de soare si se potrivesc perfect la toate tinutele. O idee buna pentru a invinge caldura este sa iti pastrezi parul intr-un coc sau intr-o coada. Aceste coafuri se potrivesc si la o tinuta casual, dar si la o tinuta eleganta.
Slapii flip-flopi sunt perfecti pentru multe ocazii si permit picioarelor sa respire.

Cand esti afara, profita de timpul petrecut la piscina sau la mare, dar trebuie sa fii foarte atenta la soare. Instaleaza-ti o umbrela de soare si aplica lotiune cu factor de protectie in special in zona burtii.