Epilarea definitiva cu ultrasunete

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2853

Voteaza & Distribuie

Descriere

Epilarea definitiva cu ultrasunete permite indepartarea nedureroasa si definitiva a parului din zonele sensibile si greu accesibile. Multe persoane nu suporta epilarea cu ceara, mai ales in zonele sensibile, din cauza durerii provocate de smulgerea firelor. Tehnologia cu ultrasunete nu are acest dezavantaj si este cel putin la fel de eficienta. Metoda de epilare cu ultrasunete completeaza epilarea definitiva cu IPL, fiind ideala pentru conturarea zonelor delicate cum ar fi sprancenele sau aria inghinala, intrucat permite esteticianului sa lucreze precis si selectiv.

Care sunt principiile acestei tehnologii?

Firul de par este „tranformat" intr-o unda ultrasonica precisa si eficienta. Mai exact, un cap ultrasonic capteaza energia acustica direct in firul de par, focalizand energia ultrasunetelor in radacina firului de par, unde este transformata in caldura. Temperatura radacinii firului de par creste rapid pana cand are loc inhibarea mecanismelor de crestere a firului de par. In ce priveste pielea, aceasta nu este afectata pentru ca energia e focusata doar pe firul de par.

Dupa cateva sedinte, pilozitatea este inlaturata definitiv. Datorita undelor untrasonice folosite, mai exista un avantaj major. Acesta se refera la faptul ca in urma epilarii cu untrasunete nu exista riscul sa apara cancerul de piele. De asemenea, nu exista restrictii in ce priveste consumul de medicamente: antibiotice, antidepresive, anxiolitice, antiinflamatorii nesteroidiene si steroidiene. Costul acestui tip de epilare definitiva variaza de la client la client in functie de numarul de sedinte necesar pentru a se obtine rezultatele asteptate.