Epilarea definitiva cu tehnologia IPL

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4634

Voteaza & Distribuie

Descriere

Iritatia, foliculita si firele crescute in toata partile dupa epilat iti dau batai de cap? Sunt problemele de care ne lovim mereu in urma metodelor clasice de epilat, precum ceara, aparatul de epilat, lama sau crema depilatoare. Poti sa uiti de aceste probleme neplacute, deoarece acum exista o noua varianta de epilare, mult mai eficienta. E vorba de epilarea definitiva cu IPL.

Lumina intens pulsata - IPL (intense pulsed light) s-a dovedit una dintre cele mai promitatoare tehnologii in domeniul esteticii medicale si constituie solutia ideala pentru inlaturarea definitiva a firelor de par. Tehnologia IPL se foloseste cu succes in prezent si pentru combaterea acneei. Statistic vorbind, peste 50% din femeile din Occident opteaza pentru epilarea definitiva, atat din dorinta de a scapa definitiv de rutina epilatului clasic cat si pentru a economisi timp, energie si chiar bani. Tehnologia IPL e total diferita de cea a laserului.

Cum se realizeaza epilarea definitiva cu IPL?

Radacina firului de par e distrusa cu ajutorul caldurii care se degaja in momentul in care lumina interactioneaza cu pigmentul din firul de par. Sedintele de epilare definitiva au loc repetat la intervale de timp care variaza de la o persoana la alta, in functie de zona tratata. In majoritatea cazurilor, acest interval nu depaseste 6 saptamani. E vorba de aproximativ 6 sedinte, astfel ca tratamentul dureaza mai multe luni. O caracteristica esentiala care sta la baza eficientei tehnologiei IPL este siguranta acesteia, intrucat acest tip de epilare definitiva este aprobat de FDA sau Food and Drug Administration, o agentie din cadrul Departamentului de Sanatate al SUA care este responsabila de protejarea sanatatii publice.

Avantajele epilarii definitive cu IPL, in detrimentul metodelor clasice de epilare


  • Nu e dureroasa, spre deosebire de epilatul cu ceara sau cu aparatul.
  • In urma epilarii definitive cu IPL, pielea se irita foarte putin sau chiar deloc. Datorita acestui fapt, o sedinta poate fi realizata de exemplu in pauza de pranz, dupa care iti poti continua ziua de munca, chiar daca locul vizat este fata.
  • Pielea va deveni mult mai placuta la vedere si la atingere, spre deosebire de metoda epilarii cu ceara, dupa care pot surveni vase sparte sau dilatate.
  • Avantajul major al epilarii cu IPL: radacinile firelor de par, in proportie de 90%, sunt eliminate pentru totdeauna.