Energia cristalelor asupra noastra

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6903

Voteaza & Distribuie

Descriere

Toate cristalele sau pietrele dimprejurul dvs. poarta energie vindecatoare unica dvs si aceste energii va influenteaza viata in diverse moduri. Dar, inainte de a intelege cum cristalele si mineralele afecteaza si lucreaza cu energia noastra, trebuie sa intelegem se creaza energia de vindecare. Energia universala (stiintific, cunoscuta sub numele de "energie cuantica") pluteste in, in jurul, si prin tot, inclusiv prin corpurile noastre. Nu se poate simti sau vedea, dar asta se intampla in fiecare secunda.

Sa presupunem ca ati ridicat o bucata de cuart de culoare alba de pe jos, stiti dvs, pietricelele acelea albe folosite in gradina pentru aspectul frumos ale aleilor. (Apropo, cuartul este al doilea mineral ca abundenta din scoarta Pamantului.). Energia universala este in el, in jurul lui, si trece prin el. Cuartul este compus din dioxid de siliciu, iar energia se amesteca cu mineralele lui, provocand transformarea energiei intr-o slaba rezonanta energie electrica unica pentru acel tip de cuart.

Istoria, de asemenea, este plina energie deoarece ea este retinuta de pietre, copaci, case, tot ceea ce absoarbe energia produsa de evenimentele istorice. Toata energia produsa de om si de istorie este absorbita de bucata de cuart alb si i-a modificat energia emisa de ea. Vorbind de influenta istoriei, si locatia cuartului influenteaza energia pe care o emite. O bucata de cuart alb aflata intr-o gradina din sud-vestul Statelor Unite ar putea emite o energie similara cu o alta bucata de cuart alb aflat in Anglia, dar cele doua energii vor varia in moduri usor diferite, si vor afecta oamenii diferit, din cauza mineralelor naturale, a plantelor, animalelor si a energiilor absorbite de fiecare piatra.

Iata cateva exemple de pietre pretioase celebre: smaraldul, agata, rubinul, perla, zirconiul, safirul, acvamarinul, granatul, ametistul, jadul etc. Potrivit Chinei antice, piatra de jad poate influenta sanatatea, bunastarea, iubirea si longevitatea. Onixul este o piatra foarte populara montanta mai ales in inelele pentru a absorbi energia negativa. in mod similar, turcoazul si ochiul de tigru sunt considerate favorabile sporirii averii si pentru a echilibra emotiile, relatiile afective si loialitatea.

In afara de utilizarea lor in scopuri ornamentale, pietrele pretioase au fost folosite in scopuri de vindecare in combinatie cu astrologia. Pietrele pretioase sunt mijloacele cele mai naturale de a transmite unde de culoare corpului nostru. Ele incurajeaza transmiterea de culoare pura si pot fi purtate permanent, pentru a asigura o influenta constanta. De aceea, atunci cand purtam o piatra pretioasa, trebuie sa fim atenti sa o pastram mereu in contact cu pielea, si doar foarte rar are voie sa va paraseasca. in cazul in care pietrele sunt purtate in mod necorespunzator, ele pot avea chiar un efect negativ asupra sanatatii dumneavoastra. Safirul albastru, de exemplu, este o piatra deosebit de puternica, si nu ar trebui purtata oricum si oricand, decat daca vi se potriveste.