Dureri de stomac ? remedii pentru acasa

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari9091

Voteaza & Distribuie

Descriere

dureri-de-stomacDurerea de burta sau de stomac poate aparea din cauza mai multor afectiuni ale organelor. Cateva remedii pentru durerile de stomac:



* Mananca o planta care ajuta la digestie: ghimbir, menta (fie guma de mestecat, fie bomboane mentolate, dar trebuie neaparat sa fie menta naturala) sau suc de Aloe Vera (o bautura anti-parazita care are un gust groaznic, dar ajuta la digestie). Si ceaiurile de plante ajuta digestia, mai ales cele de menta, ghimbir sau ceai de musetel.



* Ia o bucata mica de ghimbir si rade-o. Ulterior, stoarce-i sucul si aplica-l pe partea de jos a abdomenului si maseaza usor. Este un remediu eficient pentru durerile de stomac.



* Bea ceai obisnuit in care ai stors sucul unei lamai si pe care l-ai indulcit cu miere. Acest lucru va ajuta cu siguranta la relaxarea stomacului. Nu pune zahar in ceai pentru ca il va face inutil.



* Mananca iaurt. Acesta contine bacterii care ii lipsesc stomacului cand este deranjat.



* Slabeste cureaua. Daca stomacul este umflat, slabieste stransoarea curelei si descheie chiar cativa nasturi sau fermoarul. Incarca sa porti haine confortabile daca stii ca dupa mese, te balonezi putin.



* Ia carbune din foc si piseaza-l intr-o ceasca mica (de preferinta din material plastic), adauga apa suficienta pentru a acoperi carbunele zdrobit si bea. Va fi destul de greu sa-l dai pe gat, deoarece are un gust foarte rau, dar te vei simti mult mai bine odata ce-l inghiti.