Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST

Drepturile mamelor la custodia copiilor

Familie si copii

Drepturile mamelor la custodia copiilor difera de la caz la caz si, de asemenea, de la o jurisdictie la alta. Urmatorul articol dezvolta cateva dintre drepturile mamei asupra custodiei copilului.

Un divort este o situatie foarte traumatizanta pentru aproape toti membrii familiei. Cea mai dificila situatie apare atunci cand vine vorba de custodia copilului. Orice copil are nevoie atat de dragostea de mama cat si de sprijinul unui tata pentru a deveni adult. Institutia casatoriei este bazata exclusiv pe psihologia cresterii copiilor, care au nevoie atat de mama cat si de tata. Experimente psihologice moderne au mai stabilit ca orice copil in crestere trebuie sa aiba o relatie stransa cu mama si cu tatal sau. Pe scurt, se poate afirma ca pentru totii copii este necasara atat prezenta mamei cat si a tatalui.

custodia copiilor

drepturile mamelor la custodia copiilor

Drepturile mamelor la custodia copiilor tind sa difere in toate natiunile, statele si jurisdictiile. De asemenea, drepturile tind sa difere in aproape fiecare caz. Situatia custodiei copilului este evaluata in timpul procedurii de divort. Multi factori, cum ar fi comportamentul mamei si al tatalui, motivele din spatele divortului, etc. sunt revizuite de catre sistemul juridic si apoi sunt acordate drepturile mamei la custodia copilului. Trebuie mentionat faptul ca drepturile de custodie sunt in favoarea mamei de cele mai multe ori, mai ales in cazul in care comportamentul tatalui este abuziv sau tinde spre violenta in familie.

In cazurile
normale de divort, atunci cand parintii pun capat mariajului intr-un mod pasnic, drepturile de custodie nu sunt neaparat in favoarea mamei. Custodia copilului este decisa in functie de situatie si, de asemenea, de alegerea copilului sau recomandari. De multe ori, sistemul juridic recurge la analiza psihologica si la interpretari pentru a determina care parinte va detine custodia copilului. In cazul in care ambii parinti se dovedesc a fi la fel de iubitori si grijulii, sistemele juridice prefera sa ofere o custodie comuna ambilor parinti.

Pot exista diferite aspecte la diferitele cazuri ale drepturilor mamei la custodia copilului. Iata cateva dintre aceste drepturi la custodie, care sunt de obicei acordate mamelor.

Drepturile mamei la custodia copilului: Cazul 1

In cazurile in care tatal copilului este o persoana complet normala, un tata iubitor si grijuliu, nu este alcoolic sau violent, ambii parinti detin custodia legala a copilului. Cu toate acestea, in cele mai multe cazuri, custodia fizica va apartine mamei, ceea ce inseamna ca copilul trebuie sa traiasca cu mama. Instanta acorda tatalui permisiunea de a-si vizita in mod regulat copilul. Cu toate acestea, in cazul in care mama se teme ca tatal isi trateaza rau copilul, atunci ea are permisiunea de a depune un recurs in fata instantei pentru o ancheta. Uneori, contactul dintre tata si copil este complet rupt, dar numai in cazul in care copilul este abuzat. Odata ce copilul devine adult, el este indreptatit sa stea cu oricare parinte vrea. Trebuie mentionat faptul ca, in acest caz, si tatal suporta cheltuielile de intretinere a copilului, in mod egal cu mama.

Drepturile mamei la custodia copilului: Cazul 2

Avand in vedere cateva dintre conceptele moderne, cum ar fi concubinajul, casatoria este aproape absenta. Cu toate acestea, mediul care este creat in casa este foarte asemanator cu cel creat in cadrul unei familii. Dezavantajul este ca relatia dintre parinti nu este recunoscuta legal (o casatorie este recunoscuta legal, un concubinaj nu este). Legile referitoare la custodia unui copil sunt oarecum similare cu cele din cazurile de divort normale. Instantele de judecata, in acordarea custodiei, impun un ajutor si o contributie financiara foarte stricte, care urmeaza sa fie asigurate mamei de catre tatal copilului, pentru bunastarea acestuia.

Drepturile mamei la custodia copilului: Cazul 3

In situatia in care tatal copilului are un temperament abuziv, cazul custodiei copilului se complica. In astfel de situatii, custodia legala si cea fizica a copilului revine mamei. De multe ori, tatal nu are nici macare permisiunea de a contacta sau vizita copilul. In cazurile in care tatal este implicat regulat in abuzul de alcool sau orice abuz de alte substante, mamei si copilulului el sunt garantate protectie speciala din partea instantei.Comentarii


Postat de Alina , 13 Iulie 2014, 14:08

buna.am nevoie de niste informatii.am avut o relatie de 3 ani in kre am stat in concubinaj...din asta a rezultat un baietel...care are numai 1 anisor,ne-am despartit ca nu Mai mergea de loc,un an de zile nu a fost foarte interesat de copil acum dintr-o data copilul este totul pt el ,eu recent am primit un contract de nunca in anglia,si as vrea sa Ii iau copilul cu mine el nu este de acord,ba din contra Mai mult sau Mai Putin ma amenint a ca imi I-a copilul daca plec in conditiile in care el nu are cu ce sa il creasca si unde sa stea.va rog frumos ajutati-ma ce sa fac.multumesc

 
Postat de Francisca Garrett , 05 Iulie 2014, 01:54

Numele meu este Francisca Garrett. Vreau să folosesc acest mediu pentru a spune lumii despre Doctor EZEKO care m-au ajutat în obținerea de iubitul meu înapoi cu vraja lui puternic, fosta mea și i unde au neînțelegere care a dus la despărțirea noastră, deși m-am dus să-l rog de ​​mai multe ori pentru a vă rugăm să ierte și acceptă-mă înapoi pentru că l-am jignit, dar de fiecare dată m-am dus eu simt mereu mai adânc în durere și agonie pentru că el mereu plimbare pe mine și nu ar vrea să asculte ceea ce am să-i spun, dar la 1 zi credincios ca am fost de navigare i a dat peste o mărturie a unei femei a cărei problemă a fost mai mult decât a mea și totuși Doctor EZEKO ajutat-o ​​cu vraja lui, așa că am fost fericit și, de asemenea, contactat Doctor EZEKO pentru ajutor prin e-mail și apoi i-am spus povestea mea, dar singurul lucru pe care la spus a fost că i va șterge voi rupe cu vraja mea la fel de norocos pentru mine tot ceea ce vrei și așa cum a promis, iar acum i-au luat logodnicul meu înapoi și suntem amândoi de viață fericit. nu este nimic Doctor EZEKO nu se poate face cu este vraja și la fel ca și promit sine meu i se va menține mărturisind pe internet de modul în care Doctor EZEKO ajutat me.Are problema ta mai mare decât al meu sau mai puțin vă dau 100% garanție că Doctor EZEKO va a pus capăt cu vraja lui puternic, adresați-vă medicului EZEKO pentru ajutor Via e-mail trulygifted1@hotmail.com. Ai trece pe acolo prin oricare din aceste probleme enumerate mai jos, luați legătura cu medicul EZEKO pentru a pune capăt (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi. (2), dacă aveți mereu vise rele. (3) Vrei sa fie promovat în biroul dumneavoastră. (4) Vrei femei / bărbați pentru a rula după tine. (5) În cazul în care doriți un copil. (6) Sau, dacă doriți să fie un fotbalist [7] a câștiga un caz în instanța de judecată (8) Vrei să fii bogat. sau ai nevoie de bani (9) Vrei pentru a lega soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna. (10) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară. (11) Cum ai fost scammed și doriți pentru a recupera banii pierdut - Poți să-l contactați prin: e-mail trulygifted1@hotmail.com

 
Postat de nina , 01 Iulie 2014, 03:07

Ma numesc nina am 24ani si vreau mai multe informatie .NU SUNT CASATORITA OFICIAL TRAIESC CU CONCUBINUL MEU AVEM O FETITA DE 4 ANI AS VREA SA STIU DACA NU MAI VREAU SA TRAIESC CU CONCUBINUL MEU CE SE POATE INTIMPLA DACA AM AJUNGE LA O JUDECATA SA REZOLVAM CU CINE RAMINE FETITA.IN ASA CAZURI CINE CISTIGA PROCESU MAMA SAU TATAL.SCRIETIMI RS PE EMAIL VA ROG.MERSY MULT.Rapuns la:Numele meu este Francisca Garrett.Vreau să folosesc acest mediu pentru a spune lumii despre Doctor EZEKO care m-au ajutat în obținerea de iubitul meu înapoi cu vraja lui puternic, fosta mea și i unde au neînțelegere care a dus la despărțirea noastră, deși m-am dus să-l rog de ​​mai multe ori pentru a vă rugăm să ierte și acceptă-mă înapoi pentru că l-am jignit, dar de fiecare dată m-am dus eu simt mereu mai adânc în durere și agonie pentru că el mereu plimbare pe mine și nu ar vrea să asculte ceea ce am să-i spun, dar la 1 zi credincios ca am fost de navigare i a dat peste o mărturie a unei femei a cărei problemă a fost mai mult decât a mea și totuși Doctor EZEKO ajutat-o ​​cu vraja lui, așa că am fost fericit și, de asemenea, contactat Doctor EZEKO pentru ajutor prin e-mail și apoi i-am spus povestea mea, dar singurul lucru pe care la spus a fost că i va șterge voi rupe cu vraja mea la fel de norocos pentru mine tot ceea ce vrei și așa cum a promis, iar acum i-au luat logodnicul meu înapoi și suntem amândoi de viață fericit. nu este nimic Doctor EZEKO nu se poate face cu este vraja și la fel ca și promit sine meu i se va menține mărturisind pe internet de modul în care Doctor EZEKO ajutat me.Are problema ta mai mare decât al meu sau mai puțin vă dau 100% garanție că Doctor EZEKO va a pus capăt cu vraja lui puternic, adresați-vă medicului EZEKO pentru ajutor Via e-mail trulygifted1@hotmail.com. Ai trece pe acolo prin oricare din aceste probleme enumerate mai jos, luați legătura cu medicul EZEKO pentru a pune capăt(1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.(2), dacă aveți mereu vise rele.(3) Vrei sa fie promovat în biroul dumneavoastră.(4) Vrei femei / bărbați pentru a rula după tine.(5) În cazul în care doriți un copil.(6) Sau, dacă doriți să fie un fotbalist[7] a câștiga un caz în instanța de judecată(8) Vrei să fii bogat. sau ai nevoie de bani(9) Vrei pentru a lega soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna.(10) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.(11) Cum ai fost scammed și doriți pentru a recupera banii pierdut- Poți să-l contactați prin: e-mail trulygifted1@hotmail.com

 
Postat de Francisca Garrett , 26 Iunie 2014, 09:40

Numele meu este Francisca Garrett. Vreau să folosesc acest mediu pentru a spune lumii despre Doctor EZEKO care m-au ajutat în obținerea de iubitul meu înapoi cu vraja lui puternic, fosta mea și i unde au neînțelegere care a dus la despărțirea noastră, deși m-am dus să-l rog de ​​mai multe ori pentru a vă rugăm să ierte și acceptă-mă înapoi pentru că l-am jignit, dar de fiecare dată m-am dus eu simt mereu mai adânc în durere și agonie pentru că el mereu plimbare pe mine și nu ar vrea să asculte ceea ce am să-i spun, dar la 1 zi credincios ca am fost de navigare i a dat peste o mărturie a unei femei a cărei problemă a fost mai mult decât a mea și totuși Doctor EZEKO ajutat-o ​​cu vraja lui, așa că am fost fericit și, de asemenea, contactat Doctor EZEKO pentru ajutor prin e-mail și apoi i-am spus povestea mea, dar singurul lucru pe care la spus a fost că i va șterge voi rupe cu vraja mea la fel de norocos pentru mine tot ceea ce vrei și așa cum a promis, iar acum i-au luat logodnicul meu înapoi și suntem amândoi de viață fericit. nu este nimic Doctor EZEKO nu se poate face cu este vraja și la fel ca și promit sine meu i se va menține mărturisind pe internet de modul în care Doctor EZEKO ajutat me.Are problema ta mai mare decât al meu sau mai puțin vă dau 100% garanție că Doctor EZEKO va a pus capăt cu vraja lui puternic, adresați-vă medicului EZEKO pentru ajutor Via e-mail trulygifted1@hotmail.com. Ai trece pe acolo prin oricare din aceste probleme enumerate mai jos, luați legătura cu medicul EZEKO pentru a pune capăt (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi. (2), dacă aveți mereu vise rele. (3) Vrei sa fie promovat în biroul dumneavoastră. (4) Vrei femei / bărbați pentru a rula după tine. (5) În cazul în care doriți un copil. (6) Sau, dacă doriți să fie un fotbalist [7] a câștiga un caz în instanța de judecată (8) Vrei să fii bogat. sau ai nevoie de bani (9) Vrei pentru a lega soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna. (10) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară. (11) Cum ai fost scammed și doriți pentru a recupera banii pierdut - Poți să-l contactați prin: e-mail trulygifted1@hotmail.com

 
Postat de Adriana , 24 Iunie 2014, 09:07

spunetimi va rog eu am doi copii cu cine se cuvine sa ramie ei daca eu nu sunt in tara si ce drepturi am eu la ei si cum as putea face ca sa obtin mai multe drepturi ca sotul . Problema e ca eu sunt in tara straina la munca si el are grija de ele eu le trimit bani in fiecare luna pentru intretinere si acuma am hotarit sa dam la divort cu cine vor ramine copii daca eu am sa plec inapoi la munca? raspundetimi va rog, am nevoie de acest raspuns, multumesc mult

 
Postat de Rose , 08 Iunie 2014, 08:49

Compania noastra ofera credit pe rate ale dobânzii rezonabile, astfel încât înseamnă că aveți nevoie pentru a impulsiona afacerea dvs.? Sau, dacă aveți nevoie de bani pentru unele obiective personale? De ce nu ne contactati acum, oferim credite pentru persoane fizice și juridice, și 2% din gama noastră de produse și într-o perioadă care nu depășește 25 de ani. Solicitant interesati ne pot contacta prin e-mail pentru mai multe informații despre serviciile noastre. meganloan@gmail.com

 
Postat de Maria , 08 Iunie 2014, 07:39

Buna ziua! am un baietel de 4 ani .Este in certificat pe numele tatalui cu care nu am fost casatorita si de cand avea baiatul 3 luni nu am mai stat cu el nici macar alocatia nu am luat-o eu. despre el nu mai stiu nimic si nici nu vreau.tot ce imi doresc este sa stiu cam ce trebuie facut sa iau custodia totala sa pot pleca cu copilu din tara care ar fi procedurile si costurile.Multumesc anticipat!

 
Postat de Rose , 06 Iunie 2014, 06:26

Compania noastra ofera credit pe rate ale dobânzii rezonabile, astfel încât înseamnă că aveți nevoie pentru a impulsiona afacerea dvs.? Sau, dacă aveți nevoie de bani pentru unele obiective personale? De ce nu ne contactati acum, oferim credite pentru persoane fizice și juridice, și de 4% din gama noastră de produse și într-o perioadă care nu depășește 25 de ani. Solicitant interesati ne pot contacta prin e-mail pentru mai multe informații despre serviciile noastre. meganloan@gmail.com

 
Postat de Christina Mills , 02 Iunie 2014, 03:42

Sunt Christina Mills pe nume . Eu locuiesc în română , Vreau să folosesc acest mediu pentru a îi alerteze pe toți solicitanții de împrumut să fie foarte atenți, pentru că există în urmă escrocii everywhere.Few luni am fost tensionate de vedere financiar , și din cauza disperarea mea am fost scammed de către mai mulți creditori on-line. Am pierdut aproape speranță până când un prieten de-al meu ma trimis la un creditor foarte fiabil numit domnul Peter Jackson, care mi-a împrumuta un împrumut fără garanții de 85.000 dolari sub 2 oră fără nici un stres . Dacă vă aflați în nevoie de orice fel de împrumut doar contactați -l acum prin : peterjacksonloan1@outlook.com Sunt folosind acest mediu pentru a îi alerteze pe toți solicitanții de împrumut , din cauza naiba am trecut prin în mâinile acestor creditori frauduloase . Și nu-mi doresc nici dușmanul meu să treacă prin astfel de iad pe care am trecut prin în mâinile acestor creditori on-line frauduloase , i se va dori , de asemenea, să mă ajute să trec aceste informații celorlalte persoane care sunt , de asemenea, nevoie de un împrumut o dată ce au primi , de asemenea, de împrumut de la domnul Peter Jackson , mă rog ca Dumnezeu să -i dea viață lungă . Dumnezeu să-l binecuvânteze pe vecie . Christina Mills Mărturie despre cum am primit împrumut mea

 
Postat de livia , 13 Mai 2014, 00:19

buna seara,am si eu nevoie de un sfat, am o fetita de 4 ani, nu mai sant cu tatal ei de aproape 3 ani, si vreau sai fac actele la fata,dar el nu vrea sa i le facem,nusi da interesu de fata, nu vrea sa faca nimic ce e inlegatura cu mn si fata,ce as putea face?

 
 

Va rugam asteptati...

Comenteaza

Informatii personale

(Nu va fi afisat)
captcha Refresh

(Optional)