Divorturi celebre din Romania

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari11830

Voteaza & Distribuie

Descriere

Toata mass-media romaneasca vuieste din cauza unor divorturi celebre, mai mult sau mai putin anticipate. Monica si Irinel Columbeanu vs Oana Zavoranu si Pepe. Care iese mai mult in evidenta? Care face cele mai incendiare declaratii? Care da mai mult din casa? Aceste doua divorturi sunt atat de celebre incat sunt traite si de protagonisti si de telespectatori pentru ca totul se desfasoara ca intr-un reality show, in fata camerelor de luat vederi si a microfoanelor. Iar cand acestea nu sunt de fata, imaginile inregistrate cu camera ascunsa le tin locul.




Monica si Irinel Columbeanu


Monica si Irinel Columbeanu




Oana Zavoranu si Pepe


Oana Zavoranu si Pepe





Acestea insa nu sunt singurele divorturi care au dus audientele televiziunilor pe culmile ratingului. Pe langa ele mai sunt multe altele care au fost daca nu la fel de fierbinti, cel putin la fel de scandaloase si la fel de publice. Dintre ele le amintim pe urmatoarele:


Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg

Acest divort a aparut multe saptamani pe primele pagini ale tabloidelor si in prime-time-urile televiziunilor, mai ales ca dupa anuntarea lui, s-a aflat si despre relatia Mihaelei cu mai tanarul Dani Otil, colegul de la Antena 1. Casnicia Mihaelei cu Elan a fost binecuvantata cu un fiu, Ayan, care dupa divort a ramas in custodia mamei sale.




Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg


Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg



Romanita si Adrian Iovan

Dupa primul scandal in care numele celor doi au aparut intr-un caz de omor in legitima aparare, dupa o nunta fabuloasa si nasterea unui baietel, creatoarea de moda Romanita Iovan si aviatorul Adrian Iovan, au decis ca nu mai au ce sa-si spuna si nici macar copilul nu-i mai poate tine impreuna.




Romanita si Adrian Iovan


Romanita si Adrian Iovan





Sursa foto: AGERPRES


Adelina Pestritu si Liviu Varciu

Reintrat de curand in gratiile televiziunilor, mai ales a ProTv-ului, Liviu Varciu a facut o vedeta din sotia lui cand au divortat, la un an dupa casatorie. La fel de mediatizat ca si celelalte divorturi, al lor se continua si in zilele acestea din cauza foarte deselor relatii amoroase a celor doi, ocazie cu care reporterii nu inceteaza sa-i intrebe daca se mai impaca.




Adelina Pestritu si Liviu Varciu


Adelina Pestritu si Liviu Varciu



Mioara si Petre Roman

Unul dintre cele mai socante si neasteptate divorturi a fost cel al sarmantului politician si al sotiei sale. Dupa un mariaj de 30 de ani, Petre Roman a pus capat si si-a luat viata de la 0 alaturi de tanara Silvia Chifiriuc. Pe cat de discreta a fost doamna Roman, pe atat de expresive au fost imaginile publicate in ziarele de scandal din Romania.




Mioara si Petre Roman


Mioara si Petre Roman



Melania si Sabin Balasa

Nici artistii nu sunt scutiti de luminile reflectoarelor cand vine vorba de divort. Pictorul Sabin Balasa si-a acuzat sotia ca i-a tocat toata averea, drept urmare, nu mai vrea sa fie casatorit cu ea. Artistul a incetat din viata in 2008, anul urmator divortului, din cauza unui cancer generalizat.




Sabin Balasa


Sabin Balasa



Larisa si Marian Dragulescu

La stiri, in ziare si in emisiunile de scandal, Larisa si Marian Dragulescu s-au facut cu ou si cu otet in direct sau in reluare. Dupa un scanal in care a fost implicata si politia deoarece gimnastul si-a casapit nevasta lasand-o aproape surda de-o ureche, cei doi nu par sa se fi potolit nici la aproape 2 ani dupa ce au semnat actul de divort. Prin presa sau la televizor, sporadic se mai aude cate o acuza sau un comentariu rautacios la adresa unuia din partea celuilalt.




Larisa si Marian Dragulescu


Larisa si Marian Dragulescu