Diete de la vedete

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2538

Voteaza & Distribuie

Descriere

De fiecare data cand le vedel la TV sau pe marele ecran, ne intrebam cum fac vedetele sa-si mentina silueta si de la ce se abtin pentru a arata asa de bine. Unele dintre ele si-au dezvaluit secretele si noi vi le servim pe tava.



Jessica Alba



Jessica nu are un trup fara probleme, desi asa ni se poate parea. Din cauza unui metabolism problematic, trebuie sa se chinuie destul de mult sa-si intretina corpul de zeita cu care ne incanta in filmele in care joaca. Ea povesteste ca secretul sta intr-o dieta echilibrata, fara paine si desert. Practica Tae Bo destul de mult si exercitii pe bicicleta eliptica.


jessica_alba


Katie Price



Pentru a se mentine in forma, Katie actioneaza invers unui principiu pe care dietele se tot chinuie sa-l implementeze. Cand trebuie sa slabeasca repede, reduce consumul de apa. In loc de 2 l de apa, bea doar 250 de ml, dupa care merge la sauna pentru a reduce excesul de apa din corp. Profesionistii insa avertizeaza ca o dieta de genul asta poate fi periculoasa pentru sanatate. Asa ca inainte sa o pui in practica, mai gandeste-te o data.


katie-price


Pink



Pink arata mereu de parca ar trage zilnic la fiare si are un corp pe care scrie mare: sanatate. Pentru asta, ea alege o zi de detoxifiere, in fiecare saptamana. Atunci mananca doar legume si fructe organice, care ajuta la eliminarea toxinelor, la o digestie mai buna, si la absorbtia mai multor elemente nutritive. Ah, si ii calmeaza poftele. Isi incepe ziua cu un shake din urmatoarele fructe si legume: un mar, o telina, un castravete si struguri verzi. Continua la pranz cu o salata, si termina ziua cu o cina formata din legume preparate la abur.


Pink


Penélope Cruz



Sustine ca e dependenta de vitamina B. Luata cu regularitate, vitamina ii controleaza pofta de dulce pentru ca regleaza zaharul din sange. Pentru vitamina B, consuma peste, nuci, oua, seminte, banane, fasole, lapte, branza, conopida, ciuperci sau triseaza cu suplimentele nutritive.


penelope_cruz


Melanie C



Mult mai feminina si mai voluptopasa decat in era Spice Girls, Mec C isi mentine silueta si isi infraneaza poftele cu un mic dejun bogat in proteine. Proteinele pure ii vor controla pofta intreaga zi, plus ca ii dau energie si au efoct anti-imbatranire. Alimente bogate in proteine sunt: carnea, pestele, ouale, branza de vaci, soia, pastele fainoasa, fasolea.


mel c


Hilary Duff mananca portii mici, a renuntat la cartofii prajiti si la alte nimicuri care ingrasa

Megan Fox bea un pahar de suc de grapefruit sau ananas la micul dejun deoarece acidul din fructe opreste absorbtia de grasimi


hillary<br> duff