Dieta cu grapefruit

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2348

Voteaza & Distribuie

Descriere

dieta_cu_grapefruitDieta cu grapefruit se bucura de o mare popularitate in jurul anilor \'80. Oamenii trebuiau sa se incadreze in 800 de calorii/zi, fapt pentru care si erau atat de slabi, si cantitati mari de grapefruit. Acesta se consuma dimineata, in salate, pana la cocktailuri cu suc de grapefruit, in combinatie reusita cu vodka.


Etichetat drept inamic al grasimii, grapefruit-ul ajuta la scaderea nivelului de insulina, ceea ce determina transformarea alimentelor in energie si nu in grasimi. Acest fruct abunda in fibre si contribuie la reglarea ritmului metabolic.



Specialistii in nutritie sustin ca oamenii care consuma regulat grapefruit pierd vizibil din kilogramele in plus.



Dieta cu grapefruit


In prezent aceasta a fost reformulata si consta in consumarea a jumatate de grapefruit inainte de fiecare masa. In urma unui studiu de-a lungul a 12 saptamani, s-a constatat ca persoanele care au tinut aceasta dieta au avut rezultate remarcabile.



Evident ca dieta cu grapefruit presupune si eforturi proprii in sensul ca nu vei abuza de desertul preferat sau alte alimente. Rezultatele vor fi pe masura daca vei tine cont de ce si cat vei pune in farfurie si daca vei evita sa mananci la ore tarzii. Daca te imprietenesti si cu sportul e minunat.


Daca te-ai hotarat sa urmezi acesta dieta verifica-ti inainte sensibilitatea prin niste analize specifice, pentru a preveni eventualele complicatii la stomac datorate in principal acidului citric din compozitia grapefruit-ului.