Dezmembrarile auto i? 1/2 de la scepticism la realitate

Detalii

CategoriiSport
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2409

Voteaza & Distribuie

Descriere

La inceputul anilor 90 lumea dezmembrarilor auto pasea timid pe scena economica a Romaniei. Produsele rezultate din dezmembrarea masinilor avariate sau neinmatriculate au fost privite cu scepticism de piata de larg consum ca treptat aceasta sa-si castige locul bine meritat in cadrul afacerilor de succes. Tot mai des clientii traditionali ai unei marci auto sau romanticii unui model anume au dorit intretinerea masinii personale cu piese originale si de calitate, lucru devenit posibil doar prin intermediul dezmembrarilor. Odata cu trecerea timpului aceste piese sunt din ce in ce mai greu de gasit si astfel misiunea dezmembrarilor auto a fost implinita prin furnizarea pieselor de cea mai buna calitate la cel mai bun raport calitate/pret.

Totodata, exista sute de repere care nu sunt disponibile niciodata in magazinele de specialitate sau se pot obtine doar dupa o perioada foarte lunga de timp printr-o comanda prealabila (90-120 zile). Aici intervin dezmembrarile auto: va ofera piese auto de care aveti nevoie, atunci cand aveti nevoie. Daca aveti nevoie de anumite piese auto si preturile sunt prea ridicate sau nu le gasiti in magazinele si centrele specializate de comercializare din tara atunci nu ezitati sa contactati personalul dezmembrariauto-piese.ro. Parcul de dezmembrari auto se afla in continua crestere (pana la 5 masini noi in fiecare saptamana) si va pune la dispozitie orice reper necesar dumneavoastra.

Zilnic ne confruntam cu probleme tehnice la masini, orice producator recomandand pentru autoturismele produse piese auto originale. Pretul acestora fiind foarte mare si nejustificat de multe ori in pretul total al autoturismului devine astfel o solutie eficienta achizitia de piese auto second hand, iar Dezmembrariauto-piese.ro ofera un serviciu caracterizat prin calitate si promtitudine in acest domeniu.