Categorii | Divertisment |
---|---|
Taguri | |
Ultima actualizare | Marti 5 august 2014 |
Vizualizari | 4010 |
Te intereseaza retete de sezon si nu le gasesti? Vrei sa inveti sa gatesti si sa impresionezi? Aducem in casa ta prin intermediul roportal.ro retete rapide, indicatii si imagini utile. Te asteptam!
Ingrediente:
1 pui de casa
1 legatura patrunjel
taietei
sare
piper
1 ceapa
2 morcovi
1 radacina de patrunjel
Mod de preparare:
Spalam si curatam puiul foarte bine. Intr-o oala punem la fiert in apa cu sare puiul. Luam spuma care se formeaza apoi punem 1 ceapa intreaga, curatata de coji. Lasam sa dea cateva clocote apoi adaugam morcovul si radacina de patrunjel curatate si spalate. Incercam cu o furculita carnea de pui. Daca furculita intra usor atunci carnea se poate scoate. Mai adaugam sare si piper dupa preferinte si inchidem focul.
Mod de servire
Se serveste cu patrunjel tocat marunt.