Omul care se holba la capre


Imi place (apasati din nou pentru a anula) 0 voturi Nu imi place (apasati din nou pentru a anula)
Omul care se holba la capre

Descriere

Titlul original: The Men Who Stare at Goats
An: 2009
Durata: 94 minute
Regia: Grant Heslov
Scris de: Peter Straughan, Jon Ronson
Actori: George Clooney, Ewan McGregor, Jeff Bridges, Kevin Spacey, Stephen Lang
Gen: Comedie, Razboi

In aceasta comedie neagra neobisnuita, inspirata dintr-o poveste reala, care, cu greu veti crede ca este chiar adevarata, ies la lumina niste descoperiri uimitoare despre un agent top-secret al Armatei Statelor Unite, cand un reporter il intalneste pe enigmaticul operator al Fortelor Speciale, Lyn Cassady.

Reporterul Bob Wilton (Ewan McGregor) este in cautarea marelui sau articol, cand il cunoaste pe  Lyn Cassady (George Clooney), un personaj obscur care pretinde ca face parte dintr-o unitate militara experimentala din SUA. Dupa spusele lui Cassady, Armata Noului Pamant schimba modul in care sunt duse razboaiele. O legiune de "Calugari razboinici”, cu puteri psihice de neegalat poate citi gandurile inamicului, poate trece prin ziduri si poate ucide o capra doar holbandu-se la ea. Acum, fondatorul programului, Bill Django (Jeff Bridges), e dat disparut, iar misiunea lui Cassady  este sa-l gaseasca.

Intrigat de povestile exagerate ale noului sau amic, impulsivul Bob decide sa-l insoteasca in cautarea lui. Cand cei doi ii dau de urma lui Django intr-o tabara de antrenament clandestin condus de rebelul Larry Hooper (Kevin Spacey), reporterul este prins in mijlocul unei rafuieli intre fortele armatei lui Django si militia personala a lui Hooper. Pentru a supravietui acestei aventuri salbatice, Bob va trebui sa fie mai destept decat dusmanul.

Omul care se holba la capre a fost inspirat de best-sellerul non-fictiv al lui Jon Ronson, cu acelasi nume, o explorare hilara a incercarilor guvernului de a valorifica abilitatile paranormale pentru a-si combate dusmanii.