Decoratiuni de nunta in biserica

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari12200

Voteaza & Distribuie

Descriere

Decorarea bisericii este una din partile cele mai fascinante ale pregatirii unei nunti traditionale. O nunta gratioasa si conventionala la biserica adauga o inflacarare aparte ceremoniei traditionale. Decoratiunile sunt foarte atent create si alese pentru a mentine o aura de formalitate, eleganta si echilibru.

Modele de decoratiuni pentru biserica

Decoratiunile de nunta pentru biserica includ cele pentru altar, pentru culoar, pentru strana, pentru usi, pentru intrare si chiar pentru tavan. Puteti utilizata unele accesorii decorative legate strict de nunta dvs, cum ar fi numele mirelui si al miresei, fixate pe poarta de la intrare sau undeva in interiorul bisericii.

Decoratiunile nuntii dvs trebuie sa fie unice, astfel incat oaspetii sa si-o aminteasca mereu. Printre accesoriile pe care le puteti folosi la biserica sunt perlele, dantelele, margelele, florile proaspete sau uscate, cristalele si lumanarile. Cand decorati biserica, nu uitati ca este un loc de cult si nu trebuie sa ii deranjati atmosfera de puritate si sfintenie. Un alt lucru pe care trebuie sa-l aveti in evidenta este numarul de persoane care vor participa la ceremonie, pentru a nu incarca spatiul prea mult sau a le obtura vederea.

Idei pentru decorarea bisericii pentru nunta


Florile sunt alegerea cea mai populara pentru decorarea bisericii pentru ca adauga un sentiment de solemnitate, pace si prospetime. Puteti folosi flori proaspete din gradina, cum ar fi lalelele, margaretele si garoafele. Vaze sau boluri in culori pastelate confera interiorului bisericii un aspect de exceptie, deoarece contrasteaza cu culorile intunecate. Puteti obtine o atmosfera exotica daca ornati altarul cu crini sau orhidee. O idee de verdeata e binevenita si o puteti obtine daca adaugati mici ghivece cu plante verzi in interiorul bisericii.

Decorarea culoarului este o parte semnificativa a impodobirii locului. Il puteti orna folosind flori, tul si panglici, lumanari sau aranjamente din diferite materiale. Daca vi se permite, un aspect impresionant l-ar da atarnarea unor fasii de tul din tavan sau pe pereti pentru a crea impresia de perdea si acoperirea spatiului nefolosit al bisericii. O alta optiune sunt baloanele colorate, pe care le puteti aseza fie in arcada – trebuie sa le umflati cu heliu – sau snopi legati din loc in loc intr-o asezare simetrica. Funde mari, ghirlande de flori sau fanioane pe usa sunt alte variante pe care puteti sa le luati in considerare.

E indicat sa mergeti pe o tema de baza in decoratiuni pentru a nu exagera cu ele. Fie mergeti pe o tema de culori, fie de elemente pe care sa le folositi: inimi, baloane, flori, lumanari, chiar fara sa le combinati. Daca sunteti mai indrazneti si daca vi se permite, evident, puteti chiar sa aveti o tema originala, cum ar fi crearea unui decor marin, asiatic, de basm, rural, etc. Decoratiunile de nunta creaza in biserica o atmosfera vesela si tonifianta iar ziua aceea speciala va fi una de neuitat, de care atat dvs. cat si invitatii, va veti aduce mereu aminte.