Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST

De ce simt barbatii nevoia de a se masturba?

Educatie sexuala

De ce au barbatii nevoie fizica de a se masturba?

Masturbarea are un efect pozitiv asupra sanatatii barbatilor deoarece elibereaza o parte din tensiunea sexuala si le permite sa se concentreze mai bine. Aceste informatii au o baza stiintifica, fiind confirmate de mai multe studii care au comparat nivelurile hormonale ale barbatilor lipsiti de activitate sexuala cu cele ale barbatilor activi la acest capitol.

Astfel, s-a constatat ca barbatii frustrati din punct de vedere sexual au probleme cu concentrarea, comparativ cu cei mai "sportivi" la capitolul masturbare, care folosesc aceasta practica pentru a-si elibera o parte din tensiunea acumulata de-a lungul unei zile. Barbatii care se masturbeaza sunt mai relaxati, au performante sexuale mai bune si isi pot indeplini indatoririle zilnice cu o mai mare usurinta.

Masturbarea

Masturbarea ajuta la eliberarea tensiunii sexuale

Alte studii, care au analizat legatura dintre masturbare si performantele sexuale ale barbatilor, au demonstrat ca aceasta practica sexuala le permite acestora sa-si controleze si sa-si imbunatateasca performantele in pat. Auto-stimularea penisului previne atat ejacularea precoce cat si intarirea exagerata a penisului care determina erectia exagerata. Masturbarea le permite barbatilor sa se cunoasca mai bine, sa afle cat mai multe lucruri despre cum functioneaza penisurile lor, sa "intre in contact" mai bine cu sexualitatea lor.

Masturbarea ii ajuta pe barbati sa inteleaga ce ii excita si ce ii poate aduce la orgasm iar aceste informatii sunt vitale pentru mentinerea unei vieti sexuale durabille si pline de placere. In plus, le creste stima de sine si ii ajuta sa se simta satisfacuti. Toate acestea se reflecta in activitatatile zilnice ale barbatilor si le dau sentimentul unei vieti implinite din toate punctele de vedere.Comentarii


Postat de humphery , 28 Septembrie 2012, 13:57

afecteaza calitatea spermei ! lol !!
potential mutant sau ceva ,,

damn , doar articol inceput ;)) care sunt optiunile ??

looool !!

 
 

Va rugam asteptati...

Comenteaza

Informatii personale

(Nu va fi afisat)
captcha Refresh

(Optional)