Dansez pentru tine, sezonul 12

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCinema/Televiziune
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6515

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pe 21 octombrie 2011 debuteaza la Pro Tv cel de-al doisprezecelea sezon "Dansez pentru tine", prezentat de unicii Stefan Banica Jr si Iulia Vantur. Competitia visurilor isi deschide portile cu noi emotii, noi povesti, cu noi stiluri de dans, atmosfera de bal si concurenti gata sa riste totul pentru a-si implini visurile.


Cadrilul, menuetul si dansul cu focul sunt cateva dintre stilurile noi de dans din acest sezon. Atmosfera se vor incinge pe scena in pasi de dans, concurentii avand misiunea de a demostra cat sunt de talentati, in fata juriului si a telespectatorilor deopotriva.


Daca in ultimele sezoane cele mai provocatoare stiluri de dans erau dansul in ploaie si dansul la bara, sezonului 12 i se adauga un stil de dans cel putin la fel de incitant: belly-dance. Regulile concursului raman aceleasi si in acest sezon din toamna lui 2011.



Perechiile din competitia visurilor vor fi ajutate de talentatii dansatori din baletul "Dansez pentru tine", condus de magnificul Edi Stancu, reusind, ca de fiecare data, sa umple ringul de culoare si imprevizibil. Intreaga echipa este intr-un freamat total, membrii juriului isi revizuiesc criteriile de notare, iar telespectatorii asteapta cu sufletul la gura noul sezon, noile povesti, noii concurenti si bineinteles, prestatia acestora pe scena.


Cele 8 vedete "Dansez pentru tine" din acest sezon, Catrinel Sandu, Andreea Ibacka, Catalina Grama (Jojo), Pepe, Aylin Cadar, Daniel Nitoiu, Mircea Solcanu si Alex, tobosarul trupei Zero, au misiunea de a ajuta in pasi de dans oameni cu care soarta a fost mai putin fericita, dar care sunt gata sa mearga pana in panzele albe pentru a-si implini visurile.



Cele opt perechi concurente la "Dansez pentru tine" in sezonul 12 isi vor aduna toata energia, talentul, sperantele si-si vor dedica zile intregi, minut de minut, pentru a convinge juriul si a cuceri telespectatorii.


Concurentii "Dansez pentru tine", sezonul 12
Aylin Cadir si Ovidiu Danci

Aylin Cadir participa la "Dansez pentru tine" alaturi de un tanar extrem de talentat la dans, Ovidiu Danci, ce provine dintr-o familie cu lipsuri financiare, care viseaza sa-si deschida o scoala de balet in orasul sau natal, Bistrita.




Aylin Cadir si Ovidiu Danci


Aylin Cadir si Ovidiu Danci, concurenti "Dansez pentru tine", sezonul 12





Mircea Solcanu si Alina Banica

Mircea Solcanu va dansa alaturi de Alina Banica pentru a o ajuta pe sora acesteia sa-si poata urma cariera in dans sportiv. Parintii nu au posibilitatea sa le sustina financiar, tatal fetelor muncind in Italia iar mama lucrand cu ziua intr-o pizzerie.




Mircea Solcanu si Alina Banica


Mircea Solcanu si Alina Banica, concurenti in competitia visurilor




Alex, tobosarul trupei Zero si Cornelia Condeescu

Alex, tobosarul trupei Zero, va dansa pe scena visurilor cu Cornelia Condeescu, care a fost crescuta alaturi de cei 2 frati ai sai doar de mama sa, al carei vis este sa devina coregraf.




Alex, tobosarul trupei Zero si Cornelia Condeescu


Alex, tobosarul trupei Zero si Cornelia Condeescu




Andreea Ibaka si Paul Paduraru

Andreea Ibaka si Paul Paduraru pasesc pe scena visurilor pentru familia lui Paul si pentru pasiunea lui arzatoare pentru dans. Familia lui a avut enorm de suferit in urma pierderii fratilor lui Paul, decedati sau disparuti. Paul a infiintat trupa Blockbusters Crew, cu care face repetitii pe unde poate.




Andreea Ibaka si Paul Paduraru


Andreea Ibaka si Paul Paduraru, concurenti "Dansez pentru tine", sezonul 12




Pepe si Andreea Toma

Pepe va concura alaturi de Andreea Toma, care e gata de orice sacrificiu pentru dans, pasiunea vietii sale. A facut parte in sezonul 5 din minibaletul "Dansez pentru tine", insa partenerul a luat-o pe alt drum din cauza lipsurilor materiale ale Andreei.




Pepe si Andreea Toma


Pepe si Andreea Toma in competitia visurilor




Daniel Nitoiu si Alexandra Maresi

Daniel Nitoiu o va avea ca partenera de dans pe Alexandra Maresi, o tanara care s-a confruntat mereu cu lipsuri materiale. Parintii ei au divortat din cauza neajunsurilor, iar Alexandra si fratele ei traiesc din salariul mic al mamei lor si banutii pe care cu greu reusesc chiar ei sa-i faca.




Daniel Nitoiu si Alexandra Maresi


Daniel Nitoiu si Alexandra Maresi in ringul viselor in sezonul 12




Jojo si Ionut Tanase

Jojo va fi partenera de dans a lui Ionut Tanase, un tanar care a fugit de acasa cu fratii lui la doar 5 ani din cauza mamei lor bolnave de schizofrenie si a foamei. Fiecare dintre ei si-a castigat traiul cinstit, iar dupa ani s-au reintalnit si singura lor salvare a fost dansul, din care s-au si intretinut de mici.




Jojo si Ionut Tanase


Jojo si Ionut Tanase la "Dansez pentru tine", sezonul 12




Catrinel Sandu si Ionut Ionescu

Catrinel Sandu va incerca sa-l ajute in pasi de dans pe Ionut Ionescu, in tanar greu incercat de soarta, care a trait pana la varsta de 8 ani impreuna cu parintii si cei 5 frati intr-o garsoniera din Iasi, varsta la care a fugit de acasa si a trait pe strazi pana cand a ajuns la caminul de copii "Steaua Sperantei" din Alba-Iulia.




Catrinel Sandu si Ionut Ionescu


Catrinel Sandu si Ionut Ionescu, concurenti in competitia visurilor