Cursul pentri copii 'Pingui? 1/2 s English'

Detalii

CategoriiEducatie
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2236

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nu este nimic mai important in viata decat educatia copilului dumneavoastra! Oferiti-i sansa de a invata limba engleza prin intermediul celui mai eficient si atragator curs, lansat in anul 2008 de Linguaphone Group, lider mondial de formare in domeniul limbilor straine - PINGU’S ENGLISH. Cursul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3-7 ani si este centrat in jurul aventurilor de zi cu zi, ale extrem de popularului personaj animat de televiziune Pingu.

Principalul obiectiv al cursului este comunicarea in limba engleza folosind o gama larga de activitati educationale si jocuri comunicative. Metodele moderne de predare si materialele multimedia oferite de acest curs asigura un proces de invatare simplu, distractiv, cu o reala valoare educativa si acopera intreaga gama de stiluri de invatare.

Copilul dumneavoastra va dobandi cu siguranta competentele fundamentale de care va avea nevoie pentru a face fata cu succes necesitatii de a comunica in limba engleza. Testele on-line din cadrul cursului va ofera posibilitatea de a monitoriza progresul copilului dumneavoastra in orice moment. Accesate prin intermediul internet-ului, aceste teste includ jocuri si exercitii care evalueaza activitatea copilului dumneavoastra.

La finalizarea cursului PINGU’S ENGLISH copilul va primi din partea Centrului De Limbi Straine Genesis un Certificat de Absolvire.

Structura cursului: 36 ore
Durata sedinta: 1 ora
Frecventa: 2 sedinte pe saptamana
Durata cursului: 4 luni si jumatate

Programul cursului se stabileste de comun acord cu parintii.