Cum se realizeaza machiajul permanent?

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2862

Voteaza & Distribuie

Descriere

Machiajul permanent se realizeaza cu ajutorul unui ac special foarte subtire care strapunge stratul superficial al dermei. Astfel este introdus un colorant ce contine pigment nonalergic, care se pastreaza in piele intre 2 si la 7 ani.

Etape machiaj permanent

1. se marcheaza cu ajutorul unui creion locul care se doreste a fi accentuat sau corectat. Aceasta prima marcare va ilusta rezultatul final, in conformitate cu cerintele clientei.

2. se marcheaza locul cu un tus chirurgical special, rezistent. Se utilizeaza o rigla cu proprietati de precizie si simetrie maxime, acestea fiind indispesabile pentru realizarea corecta a procedurii.

3. se unge zona in cauza cu o substanta anestezica si se asteapta 20 de minute

4. se efectueaza machiajul permanent propriu-zis

5. se aplica o crema speciala care trebuie reintinsa pe portiunea tratata timp de 10 zile in ideea de calmare a pielii si diminuare a iritatiilor si inroselii.

Daca este efectuat de make-up artisti profesionisti, cu aparate performante si cu materiale calitative, machiajul permanent are efecte garantate, scopul principal fiind rezistenta indelungata. Datorita produselor anestezice folosite, procedura nu implica durere, ci doar o senzatie de disconfort, insa suportabila.