Cum se poarta o esarfa?

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriImbracaminte
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari9855

Voteaza & Distribuie

Descriere

Optiunile de styling ilustrate mai jos va vor convinge cat sunt esarfele de versatile si utile. Sunt in egala masura elegante si functionale si aduc instantaneu putina finete si gust oricarei tinute. Nu este o provocare sa invatati cum sa le purtati, deoarece exista cateva metode care va vor improspata lookul.

Esarfe din matase


Indiferent daca e purtata cu un costum, o rochie casual sau blugi si tricou, o esarfa de matase adauga tinutei o eleganta subtila. O esarfa lunga se poate purta in mai multe feluri. Infasurati-o in jurul umerilor si lasati-o sa cada lejer pe un umar pentru un look casual. Daca o strangeti in jurul gatului si ii faceti un nod nod slab la baza gulerului, veti obtine un efect mai serios. Daca participati la un eveniment special si aveti nevoie de un look cat mai sobru si mai elegant, legati-va esarfa urmand pasii de mai jos:

1. pliati o esarfa patrata pe diagonala, astfel incat sa obtineti un triunghi.
2. impaturati baza mai lata a triunghiului peste ea insasi in mod repetat, pana cand obtineti o banda subtire.
3. asezati aceasta banda pe gat, astfel incat un capat sa fie mai lung decat celelalt.
4. aduceti capatul lung peste capatul scurt si trageti-l printr-o bucla.
5. repetati acest pas.
6. intindeti si purtati esarfa fie cu nodul pe mijloc sau in lateral.

Desigur, exista multe alte modalitati elegante de a lega o esarfa, iar cele de matase sunt pur si simplu ideale pentru a face dintr-o tinuta simpla, una de efect.

Fularele de iarna

Sunt posibil mai putin versatile, din cauza grosimii lor, insa si ele sunt accesoriul perfect pentru a diversifica o tinuta. Multe femei aleg sa poarte esarfe mai groase la tinute estivale, rasfoiti orice revista de moda si veti da cu ochii de vedete imbracate sport si cu o esarfa mai groasa infasurata confortabil in jurul gatului sau asortata cu un top si o fusta sau pantaloni scurti. Lookul functioneaza din cauza diferentelor evidente.

* pliati un fular lung de iarna in jumatate si infasurati-l in jurul gatului. Trageti capatul liber prin bucla indoiturii si trageti.
* purtati o esarfa lunga (pashmina) infasurta larg in jurul umerilor, cu un capat aruncat neglijent peste unul dintre ei, pentru un look boem-chic care este si casual si confortabil.