Cum se aleg tunsorile pentru barbati?

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCoafura, Cum sa/How to
Ultima actualizareJoi 9 noiembrie 2017
Vizualizari8445

Voteaza & Distribuie

Descriere

Hainele unei persoane de sex masculin si modul in care se afiseaza in public nu sunt singurii factori care pot sa-l faca sa arate bine. Tunsoarea isi lasa amprenta, de asemenea, asupra aspectului general al unei persoane. Prin urmare, este important sa alegeti stilul potrivit. Acesta este, de asemenea, un motiv pentru care barbatii sunt foarte meticulosi cu parul lor si pun pret pe modul in care isi aleg freza. Exista anumite caracteristici in functie de care baietii isi aleg tunsoarea.

Caracteristicile dupa care se ghideaza un individ atunci cand isi alege tunsoarea sunt lungimea parului, culoarea parului, tipul de par, forma fetei si modul in care se percepe moda existenta in acel moment. Aceste carcateristici influenteaza modul in care un baiat se afiseaza in public cu o anumita tunsoare.

Forma fetei unei persoane poate afecta modul in care arata o persoana cu o anumita tunsoare si frizura. De exemplu, o persoana o fata rotunda alege sa aiba o tunsoare scurta. S-ar putea ca aceasta tunsoare sa nu dea bine, deoarece tunsoarea va accentua si mai mult forma fetei. Nu toti baietii vor arata bine cu o anumita tunsoare, deoarece forma fetei este un factor care afecteaza aspectul unui individ.

A doua caracteristica care influenteaza alegerea unei tunsori barbatesti este tipul de par. In cazul in care un tip are parul drept, el poate arata bine daca vrea sa-l lase sa creasca sau poate arata rau. Acelasi lucru este valabil pentru tipii cu parul cret, care vor sa si-l lase lung. In afara de acest exemplu, un tip cu parul cret nu poate avea o tunsoare pe o parte, aceasta fiind posibila doar la barbatii cu parul drept.

Urmatorul aspect de luat in considerare este lungimea parului unui barbat. Exista multe tunsori pentru barbati, dar acestea depind de cat de lung sau scurt este parul. Daca un tip insista sa aiba o tunsoare destinata celor cu parul mai lung iar parul lui nu are o asemenea lungime, tunsoarea s-ar putea sa arate comic.

O alta caracteristica care influenteaza aspectul unei tunsori este culoarea parului. Nu toti barbatii isi pot vopsi parul cu culoarea pe care o doresc pentru ca aceasta trebuie sa se potriveasca cu culoarea pielii lor. Acest lucru nu inseamna discriminare de rase, ci mai degraba e un concept bazat pe moda. Un om cu pielea inchisa la culoare care vrea sa aiba parul blond intens poate arata catastrofal.

Ultima caracteristica care isi lasa amprenta asupra aspectului fizic al unui barbat este simtul modei. Daca un tip poarta mereu haine formale, atunci are nevoie de o tunsoare in ton cu hainele pe care le imbraca. Daca nu este prea formal, atunci poate aborda un stil pentru evenimente non-formale. Cel mai bun stil este cel care se potriveste evenimentelor de zi cu zi.

Cunoscand caracteristicile dupa care sa te ghidezi atunci cand alegi o tunsoare barbateasca, considera-le ca o regula si urmeaza-le. Daca inca nu stii cum sa alege stilul potrivit, consulta un stilist. Acesti indivizi vor stii sa iti recomande tunsoarea si stilul care ti se potriveste.