Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST

Sfaturi pentru soacre si nurori

Familie si copii

Sfaturi pentru soacre

 1. Respecta felul cum iti educa nora nepotii, chiar daca nu esti de acord cu el. Multe s-au schimbat de cand ti-ai crescut tu baiatul. Nu uita ca nu esti decat bunica acum, mama este alta. Vei dobandi respectul nurorii tale daca joci dupa regulile ei cand vine vorba de educatia copiilor.
 2. Respecta relatia pe care nora o are cu mama ei si nu incerca sa concurezi cu ea. Vei pierde.
 3. Soacra, soacra, nu fii poama acra! Respecta relatia nurorii tale cu fiul tau si nu o critica/vorbi de rau. Vei pierde si aceasta batalie.
 4. Nu uita ca jobul de parinte este cel mai greu si se invata pe parcurs iar nora ta face si ea ce poate. Adu-ti aminte cat de sensibila erai tu in tinerete cand cineva te critica in pofida faptului ca-ti dadeai toata silinta.

soacra-nora

Va puteti imbunatati relatia cu nora

Sfaturi pentru nurori

 1. Respecta relatia sotului tau cu mama lui, oricare ar fi opinia ta despre ea. Poate ca-l ai de partea ta in conflictul cu soacra, dar nu uita ca intreaga familie si mai ales copii tai vor avea foarte mult de suferit.
 2. Nu uita ca toti bunicii merita sa-si cunoasca si sa petreaca timp cu nepotii lor. Ofera-le copiilor tai posibilitatea de a petrece timp atat cu parintii cat si socrii tai. Doar asa poti mentine armonia in familie.
 3. Fii ingaduitoare cu parintii sotului tau. Oricum vor avea tendinta sa le cumpere prea multa inghetata, ciocolata sau jucarii copiilor tai. Ii vor rasfata pentru ca ii iubesc, nu pentru ca nu te respecta si nu valoreaza felul in care incerci sa-i educi tu.
 4. Ai mare grija, mai ales daca si tu ai un baiat. Intr-o zi vei ajunge si tu soacra si vei avea nepoti. Incearca sa te porti cu soacra ta la fel de bine cum doresti ca viitoarea ta nora sa se poarte cu tine.

nora-soacra

Nora trebuie sa-si respecte soacra

Sfaturi pentru nurori si soacre

 1. "Limite" este unul dintre cele mai frumoase cuvinte din limba romana. Limitele sanatoase sunt cele care ne mentin pe linia de plutire si ne ajuta sa avem parte de prietenii durabile. Impuneti-va amandoua niste limite clare si respectati-le. Conflictele apar de cele mai multe ori doar atunci cand va calcati una pe cealalta pe bataturi.
 2. Renuntati amandoua la pretentia ca stiti fiecare cum ar trebui sa se intample lucrurile. Lucrurile sunt cum sunt, nu cum ati vrea voi sa fie. Asta inseamna sa va acceptati reciproc asa cum sunteti. Nici tu ca nora, si nici tu ca soacra, nu sunteti perfecte, aveti atat calitati cat si defecte.
 3. Sa va ganditi intotdeauna la copii. Ei nu trebuie afectati de relatia voastra problematica. Ce vreti sa invete ei de la voi, ura si lipsa de respect sau increderea si compasiunea?
 4. Nu uitati ca inima este un organ plin de generozitate si ca este destula iubire acolo pentru toti membrii familiei. Dragostea pe care o arati soacrei tale este egala cu dragostea pe care o vei primi de la ea si vice-versa.Comentarii


 

Va rugam asteptati...

Comenteaza

Informatii personale

(Nu va fi afisat)
captcha Refresh

(Optional)