Cum sa te relaxezi vineri seara?

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2168

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vineri seara – comunica cu corpul tau

Incepe week-endul prin a descoperi „ce vrea corpul tau de la tine". Relaxeaza-te si incearca sa afli ce-ti doresti in acel moment. Trebuie sa respecti cu strictete dorintele trupului tau si sa le aplici cu entuziasm. Incearca sa pui bazele unui plan de schimbare a stilului de viata.

Dusul pentru revitalizare

Un dus de inviorare va fi ca o „mana cereasca" pentru tine. Pentru o revigorare mai intensa toarna doua picaturi de ulei de lamaie pe un burete moale. Acestea te vor ajuta sa-ti constientizezi mai usor sinele. Pe toata durata dusului, elibereaza-te de toate gandurile si ai grija ca atentia sa-ti fie focusata pe fiecare parte a corpului. Promite-ti ca week-endul asta o sa-l dedici in intregime corpului tau, oferindu-i mangaiere, rasfat si relaxare.

Alimentele de seara atent alese

Nu trebuie sa recurgi la o cina fastuasa, insa trebuie sa acorzi atentie alimentelor si bauturilor pe care le consumi in aceasta seara. Desfata-ti papilele gustative si tine cont daca si corpul tau se bucura de ingredientele alese. Asigura-te ca alimentele consumate iti ofera atat energie cat si liniste interioara! Daca vei avea un somn linistit ia-le in calcul si vinerea viitoare!