Cum sa te impaci cu fosta prietena inainte de Ziua Indragostitilor?

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3701

Voteaza & Distribuie

Descriere

Chiar si marele Michael Jordan a fost eliminat din echipa de baschet de scoala. Si care e lectia aici? Oricine poate reveni la ce a avut. E timpul sa intorci lucrurile in favoarea ta si este extrem de important sa tratezi cu atentie sporita ceea ce ai de gand sa faci, astfel incat sa ai garantia unui raspuns pozitiv de la ea. Mai ales ca se apropie Ziua Indragostitilor, care trebuie sa va gaseasca impreuna.

Iata 5 cai dupa care sa te ghidezi pentru ca a doua sansa din partea ei sa fie garantata:

1 - Lasa deoparte trecutul
Primul pas este sa renuntati la problemele din trecut.

"Cel mai bun mod pentru a remedia lucrurile este sa faci sa mearga relatia si mai bine atunci cand sunteti din nou impreuna", spune T.W. Jackson, un expert in reconciliere din Georgia. "Acesta este momentul potrivit pentru a avansa in relatie, nu sa reluati cauza pentru care v-ati despartit."

2 - Nu-ti cere niciodata scuze
Daca ea e responsabila de problemele nerezolvate, nu spune niciodata ca iti pare rau.

Jackson spune: "La inceput poti parea ignorant in fata ei, dar nu este asa. In subconstientul ei, esti un iertator, si aceasta este una dintre acele imagini pozitive pe care o vei lasa sa o vada."

Si din cauza asta, vei observa ca ea va incepe sa se deschida in mod treptat, daca nu chiar instantaneu. Cel mult poti sa recunosti ca ai facut greseli. Si atat. Acest lucru ajuta la scaderea ego-ului tau un pic, fara sa-l compromita si va „darama" zidul ei de aparare. Acest fapt va usura conversatia si o va face mai accesibila.

3 - Da-ti intalnire cu o alta fata si iesi cu prietenii
Iata ceea ce ii determina pe majoritatea baietilor sa fie confuzi. Este bine sa te intalnesti cu o alta fata doar pentru a te ajuta nu pentru a te debarasa de restul lumii. Ar trebui cel putin sa iesi si sa te distrezi cu prietenii tai. Poti actiona chiar in avantajul tau determinand gelozie in mintea fostei tale iubite. Acest lucru iti ofera avantaj, crescand atractie ei in cele din urma.

"Atunci cand incerci sa o recastigi, e bine sa o determini sa vina ea dupa tine. Este un lucru aprobat de toti expertii, femeile ravnesc sa castige atunci cand sunt provocate."

Dar fii atent sa nu te implici profund intr-o noua dragoste, altfel te vei rani singur.

4 - Arata-i ca inca iti pasa
Aceasta este modalitatea ideala de a te impaca cu ea. O dorinta simpla, la Anul Nou sau de Craciun, sau, poate, ziua ei de nastere ii va arata subtil ca inca ocupa un loc in inima ta, iar acest lucru te va face sa pari mai matur in fata ei, si, de asemenea, mai de dorit.

5 - Tineti legatura
Acest lucru va reconstrui increderea, si te va ajuta sa te apropii de ea tot mai mult mai ales ca Valentine's Day bate la usa.