Cum sa recunosti o zodie? - rac-fecioara

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3233

Voteaza & Distribuie

Descriere

De multe ori nu avem curajul sa intreb o anumita persoana ce zodie este, dar murim de curiozitate sa o stim. Ne e jena sau rusine sa intrebam fie pentru ca nu cunoastem persoana destul de bine, fie pentru ca am vrea sa ii intram in gratii cunoscandu-i zodia, dar fara ca respectivul/a sa isi dea seama ca actionam dupa un plan. Exista cateva indicii care pot demasca semnul zodiacal, asta daca stati destul de mult in compania persoanei a carei zodii vreti sa o aflati. Iata-le

Primul lucru pe care ar trebui sa-l stii despre un Rac este ca e foarte casnic si daruit familiei. Apoi, este si misterios, mistic si magnetic. Mananca mult si sanatos, si aproape nimic nu va inlocui mancarea "ca la mama acasa". Aveti grija cu ei pentru ca sunt foarte sensibili, si pun totul la suflet. Se supara subit si le trece la fel pentru ca, asemeni Balantelor, sunt cand intr-o extrema cand in alta. Traiesc pentru stabilitate si se ataseaza extrem de repede si pe lunga durata.

Pe ei ii intereseaza sa fie numarul 1 in toate. Sunt competitivi si vor accepta orice provocare. Au infiorator de multa energie, sunt magnetici si fermecatori. Saritori, sunt mereu acolo unde este nevoie de ajutorul lor, nu de alta, dar adora sa fie apreciati, laudati si indispensabili. Sunt actori innascuti si la o petrecere sunt mereu entertainerii principali, chiar daca nu e petrecerea lor. Pentru ca sunt implicati in orice ar face, e mereu placut sa fii in preajma unuia dintre ei.

Fecioarele deosebit de bune cand vine vorba de "manuirea" cuvintelor. Sunt inzestrate cu abilitati retorice, deci au o capacitate impresionanta de a critica. Sunt atente la tinuta lor si e destul de greu sa gasesti o greseala sau o nepotrivire vestimentara. Au o obsesie din standardele ridicate si de multe ori, din aceasta cauza, unii renunta sa le faca pe plac. Cer mult de la cei din jurul lor si de foarte putine ori sunt satisfacute. Sunt maestre in disimulare si stiu cum sa-si ascunda trairile interioare. Sunt sinceri si preocupati de detalii.