Cum sa ramai insarcinata?

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriFamilie si copii
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3693

Voteaza & Distribuie

Descriere

7 trucuri pentru ramane insarcinata repede

1. Fa-ti testul de preconceptie

Consulta medicul cu privire la ce vitamine iti lipsesc si, daca e cazul, trateaza-te de afectiuni precum infectii urinare sau anemii.

2. Urmareste ciclul menstrual

Cheia spre o sarcina sanatoasa e educatia sexuala. Femeile trebuie sa isi urmareasca ciclul pentru a afla perioada cea mai probabila de a ramane insarcinate. Simptomele ovulatiei se pot gasi in farmacii, insa fiecare femeie isi poate da seama de propria ovulatie prin intelegerea schimbarilor pe care corpul le sufera.

3. Nu miza pe pozitiile sexuale

Trucurile pentru cele mai bune pozitii sexuale pentru a ramane insarcinata sunt combatute de specialisti, care considera ca acestea lipsite de dovezi stiintifice. Totusi, pozitiile in picioare nu sunt cea mai buna alegere daca vrei sa ramai gravida din cauza gravitatiei.

4. Odihneste-te dupa partida amoroasa

Cine nu a auzit de mitul conform caruia femeia trebuie sa stea cu picioarele ridicate imediat dupa sex? Specialistii nu neaga acest lucru, insa ei sustin ca odihna e suficienta, nefiind necesara pozitia picioarelor in sus. Mai mult, nu se recomanda urinarea pentru 10-15 minute, pentru ca sperma sa nu se scurga.

5. Nu exagera cu sexul

Sex repetat de cateva ori pe zi in timpul ovulatiei nu creste sansele de a ramane insarcinata. Explicatia e ca sperma partenerului isi va pierde din calitati. Intr-o perioada scurta de timp, mostrele de sperma a trei partide consecutive va demonstra scaderea calitatii.

6. Relaxeaza-te

Stresul provocat de ideea de a ramane neaparat insarcinata deregleaza ovulatia. Relaxarea in acele momente e absolut necesara. Opteaza pentru metode re relaxare precum acupunctura, inotul sau un pahar de vin.

7. Adopta un stil de viata sanatos

Pentru a ramane insarcinata repede e necesar sa faci miscare, sa mananci sanatos si variat (ai nevoie de multe proteine si vitamine), si nu in ultimul rand sa te binedispui.

Nu e cazul insa sa faci excese cu efortul fizic deoarece deoarece prin suprasolicitare risti ca ovulatia sa se deregleze.