Cum sa porti o camasa alba?

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriImbracaminte
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari9177

Voteaza & Distribuie

Descriere

Camasa alba este unul dintre elementele care nu iese niciodata din moda, la fel ca rochita neagra sau ca blugii. Poate fi purtata la distractie, la serviciu sau chiar in locatii mult mai oficiale sau mai elegante. Totul tine de accesorizarea si asortarea ei cu diverse alte elemente. Exista stiluri clasice cu gulere si mansete traditionale, masculine, cu dimensiuni barbatesti, si camasutele albe cu minecute, volane, panglici si dantele. Intre tinuta de birou si cea de iesit intr-un bar e un pas foarte mic pe care o camasa alba il trece cu brio.

Pentru un look clasic

* Modelele clasice de camasa alba arata foarte bine cu fuste conice si cu pantaloni negri bine croiti. Asigurati-va ca va vine bine si nu este prea mare, daca doriti sa o bagati in pantaloni, in caz contrar veti obtine un look pe care nu-l doriti.
* Daca purtati pantaloni largi sau vaporosi, alegeti o camasa mai mulata. Daca aceasta este vaporoasa sau cu o croiala mai larga, atunci optati pentru o fusta stramta sau pantaloni de tip skiny.
* Camasile albe traditionale pot fi accesorizate cu foarte mult gust cu o brosa antica. Iar pentru un aspect mai academic puteti adauga un grup de insigne.

Pentru un look masculin

* veti obtine un aspectul barbatesc impecabil daca purtati camasa alba cu o vesta cambrata, cu un sacou elegant sau cu o pereche de blugi.
* dati un pic de glamour unei tinute barbatesti asortand o camasa alba barbateasca cu butoni sau bijuterii stralucitoare. Peste camasile supradimensionate poate fi incinsa o curea sau un cordon sic pentru a crea o silueta mai frumoasa.

Camasi albe mai deosebite

* Lasati camasa sa vorbeasca de la sine accesorizand-o cu blugi clasici, sau pentru seara, cu o pereche de pantaloni negri mai stramti sau cu o fusta, tot neagra, conica. Deveniti extravaganta purtand unele accesorii socante, cum ar fi pantofii de colectie sau o poseta mare.
* Camasile albe cu minecute, pliuri si volanase nu prea necesita nici o bijuterie, pentru ca toate celelalte elemente sunt destul pentru a o scoate din anonimat. Cu toate acestea, o cravata din panglica este perfecta in jurul unui decolteu plisata sau cu volanase.

Purtati lenjeria corespunzatoare

Sutienele de culoarea pielii sunt o necesitate absoluta sub o camasa alba simpla. Sunt mult mai potrivite decat sutienele albe, care se vor vedea prin tesatura. Culorile nude sunt invizibile, iar sutienele negre sunt o greseala impardonabila.